Sjamanistische dood level 7

‘Eigenlijk komt aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maïsstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe maïs kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen’.

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwomt. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en werd de sjamaan klaargemaakt om zijn taak te gaan vervullen.

Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven. Wanneer je de sjamanistische dood op een diepe en intense manier wilt toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische Dood, Level VII

Dit level duurt een weekend.

Tijdens het laatste level transformeer je volledig en ontvang je kennis over vorige levens en jeugd. Je maakt een reis langs de rivier van het leven, in de moerassen van de sjamanistische wereld. Gedurende deze reis, ontvang je diepe kennis over de wereld van Erlik, de bewaker van de wereld van het verleden. Ook ervaar je wat er gebeurt  met je ziel na de dood. Daarnaast zullen kanalen die nodig zijn voor jouw nieuwe voorbestemming in dit leven geopend worden. Je doel en voorbestemming op aarde worden duidelijk en ondersteund door vele geesthelpers.

Wanneer je de sjamanistische dood op diepe en intense manier wilt toepassen en je je leven wilt veranderen; heeft dit ritueel 7 levels. Het is aan te raden om alle 7 levels te doen. Sommige mensen doen eenzelfde level zelfs een aantal keren. Sommige levels kunnen niet in de winter worden gedaan maar hier wordt dan een andere sjamanistische dood voor gedaan, uit een andere stam.

Plaats Raadpleeg de agenda op deze website
Data zie agenda
Tijd zie agenda
Start vrijdagavond 20.00 uur t/m zondagavond 20.00 uur
Aantal lessen weekend
Kosten € 325,-- incl. eten en overnachting
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen - slaapgerei;
- flesje om met water te vullen;
- pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen Het is noodzakelijk dat je de voorgaande levels hebt gevolgd voordat je aan dit level deelneemt. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je enkele dagen voor aanvang bericht met alle gegevens.