INSTITUTE OF SIBERIAN SHAMANISM
Heigatstraat 7
4873 LK  Etten-Leur

het secretariaat is meestal te bereiken op : maandag- woensdag en vrijdagochtend van 9.00 - 13.00 uur
076 - 52 64 002 vanuit het buitenland 0031 76 52 64 002

AANMELDEN VOOR EEN ACTIVITEIT


Inschrijven voor een activiteit kan via de agenda op de website. Je klikt naast de datum op 'inschrijven' en vult je gegevens in. Na aanmelding ontvang je een automatisch bericht dat je mail is ontvangen. Enkele dagen voor aanvang van de workshop krijg je nog een mail met alle gegevens, adres, wat mee te nemen enz voor de activiteit. Inschrijven voor een activiteit kan via de agenda op de website. Je klikt naast de datum op 'inschrijven' en vult je gegevens in. Na aanmelding ontvang je een automatisch bericht dat je mail is ontvangen. Enkele dagen voor aanvang van de workshop krijg je nog een mail met alle gegevens, adres, wat mee te nemen enz voor de activiteit.

Ontvang je deze mail niet,  bel ons dan even of mail naar administratie@siberischsjamanisme.nl 

AFSPRAAK MAKEN

Afspraken voor een individuele healingsessie of een intakesessie bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) kan telefonische via het secretariaat . Of stuur een mail zodat we jou kunnen bellen. 

Als je een bericht op het antwoordapparaat achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op of stuur een mail naar administratie@siberischsjamanisme.nl 

Healing ontvang je ook tijdens de opleidingen, cursussen rituelen avonden die op de agenda staan. Hoe groter de groep hoe krachtiger de energie is voor de deelnemers.  
Healing kun je ook ontvangen tijdens een Call of the Shaman dag.. Deze hebben we meestal in januari, juni en eind augustus of begin september. Zie de agenda op deze website of raadpleeg de facebookpagina.
Ook kun je je opgeven als oefenclient voor studenten.

PERSOONLIJKE VRAGEN

Heb je persoonlijke vragen die betrekking hebben op de rituelen, sjamanistische healingen, opleidingen en cursussen? Ook dan kun je contact opnemen met het secretariaat.

Je kunt ook een mail sturen met jouw vraag aan byelka@siberischsjamanisme.nl.
Vermeld hierbij ook jouw telefoonnummer(s).
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) doet geen telefonische consulten of healingen op afstand. 

AANMELDEN / AFMELDEN NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor de nieuwsbrief kun je doen via de website. Op de homepage bevindt zich een knop nieuwsbrief.

Wijzigen van je e-mailadres doe je door je af te melden met je oude e-mailadres en je opnieuw aan te melden met je  nieuwe e-mailadres voor de nieuwsbrief. Deze bevindt zich onder knop nieuwsbrief op de website www.siberischsjamanisme.nl of via de volgende link http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/3/nl/Nieuwsbrief.html

Afmelden voor de nieuwsbrief kun je doen via www.siberischsjamanisme.nl/unsubscribe
Mocht het problemen geven probeer het dan nog een keer met een spatie voor je naam.

Wanneer je je afmeldt met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief ontvangt, word je automatisch uitgeschreven.Helaas komt het vaak voor dat iemand zich afmeldt met een ander e-mailadres. Dit gebeurt erg vaak, dus kijk dit a.u.b. goed na. Soms helpt het ook als je je afmeldt met een e-mailadres om een spatie voor je e-mailadres te typen. Neem anders even contact op met het secretariaat en zij kunnen meteen samen met jou gegevens checken.  

ROUTEBESCHRIJVING INSTITUTE OF SIBERIAN SHAMANISM

Heigatstraat 7
4873 LK  Etten Leur

OPENBAAR VERVOER :

Met het openbaar vervoer kun je in Etten Leur komen met de trein. Station Etten Leur bevindt zich tussen Roosendaal (NBr) en Breda. Vanaf het station in Etten Leur kun je een trein of deeltaxi nemen. Deze zet je voor de deur af.

Vanaf treinstation Etten-Leur 

Vanaf Treinstation Etten-Leur

 1. Treinstation Etten-Leur, is 1 uur lopen vanaf Institute of Siberian Shamanism.
  Je kunt een deeltaxi nemen (ongeveer 7euro) die je voor de deur af
  Deeltaxi 088-0761000 of https://www.deeltaxi-westbrabant.nl/
  Van station Etten-Leur, Stationsplein 1, 4872 XL  Etten-Leur
  Naar Institute of Siberian Shamanism, Heigatstraat 7, 4873 LK  Etten-Leur
 2. OV fiets vanaf treinstation Etten-Leur
  Op deze locatie zijn totaal 8 fietsen, het is goed om van te voren te checken of er een beschikbaar is.
  https://ovfietsbeschikbaar.nl/locatie/etn001
 3. Bushalte Trivium; vanaf de bushalte is het nog ongeveer 40 minuten lopen naar Institute of Siberian ShamanismOpenbaar vervoer via http://www.9292ov.nl/

Auto

Routebeschrijving vanaf Uw plaats van vertrek naar Institute of Siberian Shamanism Klik hier voor een routebeschrijving

Parkeren Auto
Het Institute of Siberian Shamanism is verscholen achter het witte woonhuis.

Graag de auto parkeren schuin aan de overkant van no 7 bij de loods.
Er zijn daar 10 parkeervakken geschilderd. Mochten deze vol zijn dan kun je parkeren op de oprit van Institute of Siberian Shamanism. Als je goed doorrijdt naar achteren en aansluit passen er 10 auto’s op de oprit.


Op de voordeur hangt een brief "Ingang centrum achterom". Schroom niet en wandel op je gemak naar de achterkant van het perceel. Je komt door een poortje (graag weer sluiten voor de hond). Wanneer je 2 keer de hoek om bent gegaan, kom je op een binnenplaats. Via de witte schuifdeuren (de serre) aan je rechterhand kun je naar binnen. Hier kun je wachten en wordt je vanzelf naar binnengeroepen. In de serre is een deur aan je rechterhand. Als je die ingaat kom je in een gang. Hier zijn de kapstok en het toilet.