Sjamanistische dood level 5

Eigenlijk komt aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maïsstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe maïs kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen’.

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwomt. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en werd de sjamaan klaargemaakt om zijn taak te gaan vervullen.

Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven. Wanneer je de sjamanistische dood op een diepe en intense manier wilt toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische Dood, Level V

Dit ritueel vindt plaats in een ondergrondse grot. Tijdens het ritueel ervaar je dood en wedergeboorte in samenwerking met de geest van de grot. Blokkades die je in de weg staan om meer kennis te ontvangen, worden getransformeerd. Dit brengt je tot een spiritueel hoog niveau van ontwikkeling, waardoor je leven in de lijn hiervan verandert. Ook worden hogere kanalen van telepathie en intuïtie geopend en kennis doorgegeven. Ondergrondse energie is niet onderhevig aan tijd, zuiver en dichtbij zichzelf en de bron. Wanneer je diep kunt zakken in de ondergrondse energie, verruimt dit je bewustzijn.  

Dit ritueel wordt slechts 1 keer per jaar gehouden in een onderaardse grot, meestal in België. Bij binnenkomst in de grot, krijgen we eerst een korte rondleiding door de gids om te wennen aan de energie van de grot. Vervolgens gaan we als groep verder om het ritueel te doen. Na afloop van het ritueel haalt de gids de groep weer op.

Sommige doen deze samen met de zomerweek in de Ardennen. Maar deze is natuurlijk ook los te volgen. 

Plaats Druipsteengrotten Belgische Ardennen
Data zie de agenda van deze website
Tijd zie agenda
Start
Aantal lessen
Kosten 97 euro (incl. entrée van de grot excl. een fooitje voor de gids)
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen - warme kleding (in grotten temperatuur 10 graden en het is beetje vochtig);
- iets om op te zitten en een plastic zak
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang niet mogelijk
Overigen Het is noodzakelijk dat de voorgaande levels hebt gevolgd voordat je aan dit level deelneemt.
Vervolg mogelijk met andere levels. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je enkele dagen voor aanvang bericht met alle gegevens.