Sjamanistische dood level 4

‘Eigenlijk komt aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maïsstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe maïs kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen’.

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwomt. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en werd de sjamaan klaargemaakt om zijn taak te gaan vervullen.

 Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven. Wanneer je de sjamanistische dood op een diepe en intense manier wilt toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische Dood, level IV

In dit level ga je door de poort van je eigen "persoonlijke hel". Je laat angsten, eenzaamheid, verdriet, verslavingen, jaloezie, onzekerheden en andere slechte gewoontes en eigenschappen achter. Dit doe je door naar Erlik; bewaker van de wereld van het verleden te reizen. Hierna ben je in staat om positieve doelen en situaties te creëren in de wereld van de toekomst. Je opent het kanaal naar oude kennis opnemen en werken met voorouders.  

Level 4 wordt niet vaak gehouden en alleen bij goede weersomstandigheden.

 

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data Zie de agenda op de website.
Binnen en buiten
Tijd zie agenda
Start
Aantal lessen 1
Kosten 55 euro
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen plastic zak om op te zitten
schop, groot of klein
handdoek
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang meestal mogelijk na overleg
Overigen Het is noodzakelijk dat je eerst level I t/m III hebt gevolgd voordat je aan level IV deelneemt.
Vervolg mogelijk met andere levels. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je enkele dagen voor aanvang alle gegevens.