Sjamanistische dood level 3

‘Eigenlijk is niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin in zich draagt. Als oude maisstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, werd  de grond niet vruchtbaar en zou er het volgend jaar geen nieuwe mais  groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven, je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen’.

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwam. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan, zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en was de sjamaan klaargemaakt om zijn taak te gaan vervullen.

Sjamanistische Dood, level III

Tijdens dit ritueel word je (bij goed weer) gedeeltelijk begraven. Je graaft je eigen graf en vertelt over jouw leven. Daarna zie je je dood en oude leven aan je voorbij gaan. Hierdoor laat je zaken achter je die te maken hebben met de materiële wereld op aarde. Dit kunnen heel veel dingen zijn, zoals ziektes, emoties, al je zorgen en problemen. Door de blik op je voorbije leven, zie je wat er echt belangrijk voor je was en is. Vervolgens maak je een uitstap naar de fijnstoffelijke wereld  en maakt contact met Thuis, het Licht, de Hogere Kracht, de Bron of hoe dit voor jou heet. Je gaat hierdoor op een ontspannen manier verbinding aan met jouw doel op aarde. 

Level 1 en 2 worden regelmatig gedaan, level 3 wordt buiten gehouden.

Wanneer je de sjamanistische dood op diepe en intense manier wilt toepassen en je je leven wilt veranderen; heeft dit ritueel 7 levels.

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data Level 1 en 2 worden regelmatig gehouden, level 3 buiten
Tijd zie agenda
Start
Aantal lessen 1 ritueel van minimaal 2 uur
Kosten 55 euro
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen - schop (waar je in de tuin mee werkt);
- plastic waar je jezelf in kunt wikkelen;
- 1 deken;
- pen en papier;
- handdoek.
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang Soms mogelijk na overleg
Overigen Het is noodzakelijk dat je eerst level I en II hebt gevolgd voordat je aan level III deelneemt.
Vervolg mogelijk met andere levels. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je enkele dagen voor aanvang alle gegevens.