Sjamanistische dood level 2

Als een binding een hechting wordt, is het tijd om los te laten en ons opnieuw te verbinden.

Eigenlijk komt er aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maisstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe mais kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereidt bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creƫert voor nieuwe avonturen.

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwam. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerlingsjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraarsjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en was de sjamaan klaar om zijn taak te gaan vervullen.

Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en in je leven. Wanneer je de sjamanistische dood op een diepe en intense manier wil toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische Dood, Level II

In dit ritueel worden je relaties veranderd en opgetild naar een hoger niveau. Je neemt afscheid van iedereen, alles wat niet gezegd is wordt gezegd, je vraagt en geeft vergeving vanuit je hart. Ook laat je hartezeer, teleurstellingen en blokkades in de liefde los. Je kunt je hart en energetische relatielijnen die vervuild zijn door emoties, pijn, teleurstellingen of bepaalde gebeurtenissen schoonmaken. Soms loopt er nog een relatielijn met iemand die we al jaren niet meer zien. Op de een of andere manier gaat daar nog energie heen ook al heb je in de fysieke wereld geen contact meer. Een voorbeeld daarvan is een eerste liefde die vaak een grote impact heeft, maar deze man/vrouw is vaak al lang niet meer in ons leven. Bovendien is deze man of vrouw ook niet degene die hij/zij was in die periode.

Nadat we de relatielijnen hebben schoongemaakt, wat een hele intense en ingrijpende ervaring zal zijn, vanuit ons hart naar iedereen toe, voel je je vrij en schoon. Na het ritueel kun je bewust kiezen met wie en hoe je je wilt verbinden. Ook kunnen kwaliteiten zich in je openen, zoals de sjamanistische gave om de zielen van mensen te  voelen en te zien vanuit het hart. Voor een sjamaan die dienstbaar is aan het grotere geheel is het heel belangrijk om zuivere en harmonieuze relaties te hebben. Dit level draagt hier wezenlijk aan bij.

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data zie agenda op deze website
Tijd zie agenda
Start
Aantal lessen 1
Kosten 50 euro
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen - 1 kussen om op te zitten;
- 1 deken of 1 dunne doek die je helemaal bedekt (géén slaapzak)
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang
Overigen Het is noodzakelijk dat je eerst level I hebt gevolgd voordat je aan level II deelneemt.
Vervolg mogelijk met andere levels. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je enkele dagen voor aanvang alle gegevens.