Voorouderritueel

Oud sjamanistisch ritueel waarbij je diverse generaties teruggaat  Dit doe je met een probleem of blokkade van welke aard dan ook. Iets waar je al lang last van hebt en misschien herken je het zelfs in een van je ouders of in het gezin van herkomst of waar je nu in leeft. Door op generatielijnen te werken en met voorouders die je niet eens kent, reinig je dit probleem tot ver terug in je roots. Wanneer de generatielijnen schoon zijn werkt dit voor iedereen in de familie door. Heel vaak zijn alle voorouders je er dankbaar voor.
Je kan ook blanco in het ritueel gaan en alle lijnen schoonmaken. Vaak kom je iets tegen waar je je niet bewust van was. Daarnaast werkt het ook door op de generatielijnen naar je kinderen.
Dit is nodig om ruimte te creëren voor de kracht of kwaliteit die je krijgt of graag wilt ophalen bij je voorouders.

Hierna ga je weer terug op de generatielijnen en zoekt een krachtige voorouder in de lijnen. Je vult de ruimte die je gecreëerd hebt op met de kracht of bepaalde kwaliteit van deze voorouder. Voorouders hebben hun leven geleefd met hun kwaliteiten en kracht of ze hebben hem misschien niet gebruikt. Ze delen het graag met je zodat jij er dingen mee voort kunt zetten op de familielijn. Hierna voel je je gevuld en kun je dit inzetten in je leven voor de dingen die je graag wilt.

Je hoeft je voorouders niet te kennen; hun naam niet te herinneren of te weten wie ze waren. Deze energetisch lijnen kun je volgen vanuit je eigen DNA.

Ervaring van deelnemers :

Mijn zus zit tegenover me aan de keukentafel. Lachend kijkt ze me aan en zegt: "Je bent net als oma, die at ook de hele dag door plakjes worst. Ze had allerlei verschillende in huis en at die door elkaar"
Schaapachtig kijk ik haar aan; dat wist ik niet. Heb ik ook nooit gezien dat oma dat deed, als wij op bezoek waren at ze nooit worst.  Ze trekt mijn koelkast open en grijnst: "5 verschillende worsten zus? Misschien moet je je naam veranderen in Wilhelmina?:    Als ik deze eigenschap zo al in mijn systeem heb zitten van oma, wat zit er dan al niet meer?   Eigenschappen, vloeken, kwaliteiten en blokkades gaan 7 generaties mee.
Andrea

Ik bevond mijzelf in een stoffenwinkel in een drukke winkelstraat in Amsterdam. Ik vroeg me af waarom? Waarom heb ik al die tijd een bijzondere aparte stoffenwinkel gewenst met een ouderwetse toonbank en een kassa? Wat doe ik hier? Dit is niet mijn leven?
Na een voorouderritueel in een persoonlijke sessie met Byelka (Petra); wordt het me duidelijk.
Een overgrootmoeder van mij had de wens om een winkeltje te hebben met aparte bijzondere stoffen in een drukke winkelstraat. Ze heeft deze wens niet kunnen realiseren in haar leven en deze doorgegeven op de generatielijnen. Ik heb haar wens geleefd. Nadat ik contact met haar maak; is ze mij dankbaar. Ze heeft genoten van de winkel. Ik geef haar wens terug aan haar. Ze heeft tranen in haar ogen. Ze wijst mij op een van onze andere voorouders. Een vrouw met een mysterieuze uitstraling, wijs, rustig en mij observerend met haar priemende oogjes. Ik ga naar haar toe en vertel haar dat ik iemand anders wens heb geleefd. Het was goed voor mij. Ik ben in mijn eigen kracht gaan staan maar ik wil geen stoffenwinkeltje. Ik kan niet eens een zoom in een broek naaien.
De priemende oogjes kijken mij glinsterend aan en ik voel een warme gloed door me heen trekken. Ik kijk naar haar handen en zie roodachtige energie. Ze legt haar handen in die van mij en zegt mij mijn genezende gave te gebruiken; daar waar het nodig is.
Ik ben al geruime tijd bezig met healing en na dit ritueel worden mijn healingen krachtiger.
Wendy

Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data raadpleeg de agenda op deze site
Iedereen kan deelnemen aan deze cursus
Deze cursus kan online en live gevolgd worden op dezelfde data
De webcam wordt dan aangezet tijdens de live les voor wie deze online wilt volgen
Tijd zie agenda
Start raadpleeg de agenda op deze site
Aantal lessen 1
Kosten € 45,00 wanneer samen met Familieboom achter elkaar € 40,00
Opgeven en informatie klik hier
of
Meenemen flesje water
Als je hebt voorwerpen of foto's hebt van voorouders
Docent(e) Petra Giesbergen - Altaiskaya Byelka
Kleding casual
Kinderopvang
Overigen samen met Familieboom achter elkaar in hetzelfde jaar € 5,00 korting