Shamanic Protection - energetische bescherming

Shamanic Protection

We  zijn ons niet altijd bewust van de energieën en invloeden van buitenaf die op ons inwerken. Of deze energie nu van andere mensen is, van onszelf of de plaats of de situatie waar we in verkeren. 

Dat betekent voor de gevoelige mensen onder ons dat er energie in je systeem zit, die niet van jezelf is. Vaak energie die je er niet in wilt hebben. Hoe kan dat? En hoe verwijder je die? Hoe voorkom je het?

Een hulpmethode is om te weten waar energetisch je grens ligt, je zwakheden en je kracht.  Door de zwakke plaatsen sterker te maken en af te schermen, dringt er niet zoveel van buitenaf meer binnen.

Als wij niet opmerkzaam worden voor deze negatieve invloeden van buitenaf dan kan dit leiden tot vermoeidheid, stemmingswisselingen en zelfs verslechtering van de gezondheid.

Een gevoelig, spiritueel mens die een hele dag in gezelschap (moet) verkeren kan zichzelf behoorlijk kwijt raken. Je kunt in zo'n situatie of op een bepaalde plek veel tijd wijden aan een gevecht in jezelf om bij jezelf te blijven; energie uit je systeem te houden. Dit kost veel energie en genieten van zo’n moment is erg moeilijk. Hierdoor kun je ook niet alles opnemen waar je nu eigenlijk voor komt.  

Herkennen van een energetische aanval. Op welk niveau gebeurt dit en wat kan ik er tegen doen?
Wanneer je een bepaalde energie die op je afkomt kunt herkennen kun je hem ook ombuigen.

Wat ook behandeld wordt in deze cursus is het versterken van je zonnevlecht. Als deze sterk is en als je deze energie niet constant weg geeft dan is de vitale auralaag ook dichter. Dit werkt als een soort filter. Het maakt je ook krachtiger, waardoor je meer kunt hebben en ook letterlijk je grens beter kan aangeven. Wie aan de slag wil met zijn energetische beschermingstechnieken moet deze in het begin iedere dag doen. Daarnaast moet je bereid zijn om eerlijk jezelf te observeren. Je kunt immers de verantwoordelijkheid niet bij de ander leggen dat hij of zij zich zo voelt of gedraagt. Jij moet er mee om kunnen gaan en het loslaten, verder gaan met de inhoud van je eigen leven.

Om jezelf te beschermen is het ook noodzakelijk om te weten hoe je iets in je systeem krijgt, hoe je dat doet als je het bewust zou doen of willen. Er zijn verschillende kanalen van gevoeligheid. Welk kanaal bij jou open staat zoeken we ook uit in deze cursus.

WAT WORDT ER NOG MEER BEHANDELD IN  DE CURSUS :

Vreemde energieën verwijderen uit de aura.

Energetische bescherming van jezelf

Energetische reiniging van huis en ruimte

Relatielijnen schoonmaken

Verschillende energetische aanvallen

Gebedsritueel

Astraal karate

Herkennen en ombuigen van verschillende energetische aanvallen

Versterken van de zonnevlecht (3e chakra)

Plaats Etten Leur (bij Breda) en online mogelijk
Data Start 2 oktober 2024 13:30 - 15:30 uur Online
Start 2 oktober 2024 19:00 - 21:00 uur Etten-Leur (Breda)
Tijd 19.00 - 21:00 uur Etten-Leur(Breda) live
13:30 - 15.30 uur Online via Zoom
Start 2024 : 2, 9, 16, 23 en 30 oktober
Aantal lessen 5 avonden
Kosten 225,00 euro voor de gehele cursus
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen