Totemcall, Bear is calling to you

Totemcall

     

Het sjamanisme onderscheidt zich van veel andere healingmethodes, omdat gewerkt wordt met de kwaliteiten van Spirits van de dieren en die van andere wezens. Eén van de sterkste verbindingen die sjamanen en sjamanca’s aangaan, is die met hun persoonlijke totemdier. De sjamanen die een ‘huwelijk’ aangaan met hun totemdier, verrichten de meest wonderlijke genezingen of ontvangen de meest zuivere (precieze) informatie in persoonlijke rituelen.

De Spirit van een krachtdier of totem :

Bij kracht- of totemdieren moet je niet denken aan bijvoorbeeld een dier uit de safariparken, natuurparken, de dierentuin of het circus. Deze dieren moeten op aarde ook verder met hun eigen ontwikkeling, terug naar de Bron en zich aansluiten bij de overkoepelende ziel.

Werken met de Spirit van een krachtdier of totem is een bijzonder intense ervaring. Wanneer wij bijvoorbeeld de spirit van de Beer aanroepen, werken wij namelijk met de overkoepelende ziel van alle beren die ooit geleefd hebben, nu leven en in de toekomst zullen leven. Je werkt met een hoge en krachtige dierenspirit.

Wanneer wij het contact met onze totems en krachtdieren versterken, kunnen wij hun ondersteuning verwachten in het leven van alledag, bij onze sores maar ook als een soort waarschuwing bij (onverwachte) gebeurtenissen. Totem- en krachtdieren kunnen ons informatie geven bij zorgen en vraagstukken op veel gebieden : onze gezondheid, het emotionele leven, gedachterichting, maar ook onze spirituele ontwikkeling, waarschuwingen, en vele andere zaken.

Er kan voor veel verschillende redenen contact met de Spirits van totems en krachtdieren worden gezocht. De Spirit van de gier wordt bijvoorbeeld vaak geroepen voor het weghalen van dode energie, energie die niet meer stroomt of die te maken heeft met een bepaald issue in het leven. De Spirit van de vleermuis wordt geroepen voor een transformatie, maar de Spirit van de uil bijvoorbeeld weer voor het doorzien van leugens en het veranderen van structuren. Elk krachtdier of totemdier heeft zijn eigen werking en kwaliteiten.

Totems en krachtdieren willen ons helpen met healing wanneer we ziek zijn, uit balans, in de war, bij zuivering, het verwerken van gebeurtenissen of om meer energie te krijgen, maar ook om bijvoorbeeld tot een hogere trilling te komen.

Onze totem roept regelmatig, waarschuwt ons ..... maar vaak horen wij zijn roep niet.
Wanneer wij het contact met onze totems en krachtdieren versterken, ervaren  wij hun ondersteuning in het leven van alledag, bij onze sores maar ook waarschuwingen voor bepaalde bij gebeurtenissen. Totem- en krachtdieren geven ons informatie over zorgen en vraagstukken op veel gebieden : onze gezondheid, het emotionele leven, gedachterichting, adviezen, healing, balans, maar ook onze spirituele ontwikkeling, waarschuwingen, bescherming, onze kracht vergroten, en zoveel ........ wanneer wij leren hoe met ze om te gaan.

‘Vandaag roept de beer ons…….. beren waar berenhealingen mee gedaan worden, wonderen bij sommigen, omslag in het leven bij anderen.
Werken met de beer helpt ons het hol van onze ziel, ons innerlijk heiligdom, oude kennis op te zoeken. Alles is aanwezig in jou, je hoeft het alleen maar terug te vinden en ‘af te stoffen.
 

Plaats Etten-Leur
Data zie de agenda op deze website
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Start
Aantal lessen avond
Kosten € 40.-
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen pen, papier, sokken, sloffen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang nvt
Overigen