Heartchakra healingcode

Sjamanistische healingcode met de Wolventotem

Ons hart maakt een hele zielenreis door vele, vele levens heen. Het ontwikkelt zich tijdens deze levens in allerlei richtingen.  Wat we met ons hart doen, welke richting we er mee opgaan is altijd onze vrije keuze.

Het hartchakra opent zich, het sluit zich, het beschermt zich, het stroomt, het heeft verwachtingen, het laat de verwachtingen los, het is vrij en het is beperkt. Maar het is altijd in beweging. 
In ons hartchakra bevinden zich onze hoogste emoties en fijnste trilling o.a. : liefde, mededogen, zijn, harmonie, acceptatie van anderen en zelfacceptatie. Ons hart heeft in zijn herinnering de hoogste spirituele grondtoon’, namelijk de aloude trilling van de Bron. Soms is  deze geblokkeerd door oude pijn en teleurstelingen. Ook door onze levensstijl vervaagt de her-innering aan deze spirituele ‘grondtoon’.

Wanneer wij de moed verzamelen om ons hart weer of meer te openen zal dit ons weer rust, stilte, harmonie, tevredenheid, zelfacceptatie en begrip geven. We komen weer dichter bij onze spirituele Bron. Vergeet niet dat je hartchakra altijd diepere levels heeft te ontginnen. Deze zijn oneindig.

In deze healingcode werken we met de Wolventotem. De Spirit van de Wolf zal ons helpen healen. Als deze energiestroom vrij is, is ons hart weer meer vrij.
Tijdens deze workshop houden we samen met de Spirit van de Wolven een soulretrieval om de hartendelen, die we zijn kwijtgeraakt terug te halen.

We leren zo dichtbij als mogelijk is werken met de Spirit van de Wolf. We zullen deze haast aan kunnen raken. 
De wolf is een dier dat leeft in een roedel. Hij weet hoe zich te verbinden met anderen. Hij weet wat liefde is en vooral ook hoe hij kan geven zonder zichzelf te verliezen.

Plaats Zie agenda
Data Zie agenda
Tijd
Start
Aantal lessen 1
Kosten 45 euro
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen iets om op te liggen
Pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang
Overigen