Familieboom Reinigen

De familieboom

Iedereen maakt deel uit van één of meerdere familiebomen.  Dit is de energetische boom waar alle leden van je familie of gezin op aangesloten zijn. Elke tak van deze boom is verbonden met een mens of een dier. Ook overledenen hebben nog hun tak, zoals iemand die een been mist nog altijd de zenuwbanen voelt lopen. Deze tak heeft een andere energie, maar is zeker nog aanwezig. Dit geldt ook voor huisdieren die bij de familie of het gezin horen. Ook zij zijn verbonden met de familieboom.

Je familieboom bestaat uit een buitenkant (de boomschors) en uit een binnenkant, daar waar de boom zijn sappen, zijn voeding, levensenergie laat stromen. De buitenkant van de boom is de manier waarop de familie zich naar buiten toe presenteert. Aan de binnenkant van de boom vinden we ieder lid van de familie met zijn innerlijk èn de onderlinge verhoudingen tussen de familieleden.

Als je als familie of gezin in een huis of dicht bij elkaar woont en leeft, beïnvloedt iedereen elkaar en het energetische veld van de familieboom. Elk lid heeft zo zijn zorgen, stress, kwaliteiten en zegeningen. Dat betekent dat je de familieboom zowel negatief als positief kan beïnvloeden. Maar beïnvloeden doe je altijd.

Het reinigen van de familieboom

Sommige families zijn harmonieus en leven prettig met elkaar samen. De onderlinge verbondenheid is groot. Maar kleine irritaties, oordelen en bijvoorbeeld misverstanden komen overal voor. In andere families is veel onenigheid en komen vaker ruzies irritaties en bemoeizucht voor. Een gezin of familie kan een moeilijke periode doormaken of doorgemaakt hebben door bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid, burn-out, overlijden van iemand of lichamelijke ongemakken. Of sommige leden van de familie liggen elkaar niet zo. Ze zijn te verschillend en vinden het moeilijk om met elkaar om te gaan. Soms is een bepaalde manier van omgaan met elkaar een gewoonte, met alle emoties en gedachten die daarbij horen. Dit komt allemaal in de familieboom terecht. Iedere familie is anders en heeft haar eigen energetisch veld(egregor) met invloeden van alle leden ervan.

Een familieboom kan altijd gereinigd worden, zowel van families die in harmonie leven als van families die uit balans zijn.

Tijdens het reinigen van het energetische familieveld werken we op het energieveld van jouw familie of gezin. Dit gebeurt altijd in tweetallen. Dat is nodig, omdat voor het reinigen van de familielijnen emotionele afstand belangrijk is. We werken met stenen, de spirithelpers en energieën. Het energieveld van de familie wordt tijdens deze workshop schoongemaakt, in harmonie èn naar een hogere trilling gebracht. Ook de verbindingen tussen familieleden worden schoongemaakt en in balans gebracht.

Deze healingsmethode kunnen we toepassen op het gezin waar we in geboren zijn, lange tijd bij hebben gewoond (pleeggezin) of het gezin (inclusief dieren) dat we nu hebben.
Deze healingmethode kun je na deze avond op jezelf toepassen, maar ook gebruiken voor iemand anders.

Plaats Etten-Leur (Breda) of online
Data Zie agenda van deze website
Wordt zowel online als live gegeven
Tijd zie agenda op de website www.siberischsjamanisme.nl
Start
Aantal lessen 1
Kosten € 45,00
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen Benodigdheden:
•pen en papier;
•foto's van je gezin of familie die je wilt reinigen met deze sjamanistische healingcode. Het makkelijkst is als je van ieder familielid een aparte foto hebt. Of een kopie daarvan.
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding n.v.t.
Kinderopvang n.v.t.
Overigen n.v.t.