Kracht halen uit vorige levens - Sjamanistische healingcode

In vorige levens hebben wij veel kwaliteiten opgeslagen, kennis vergaard en kracht opgedaan. Wij kunnen de oorspronkelijke ziel en de verloren gegane energie herstellen. Oorzaken van blokkades waardoor de kracht, kwaliteiten of oude kennis niet doorstroomt vanuit vorige levens kunnen zijn: traumatische of schokkende gebeurtenissen, verlies van een dierbaar persoon, een vloek, zelfs een gelukkige gebeurtenis, je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hogere verwachtingen, dwang  of manipulatie door autoriteiten zorgen voor aanpassingsgedrag, een tragisch sterven of heimwee naar iets anders. Door ons langdurig aan te passen aan anderen of een situatie, verliezen we het en stoppen we de stroom van de kwaliteit. Met deze techniek kun je de blokkade vrijmaken en deze energie van kennis, kracht of kwaliteiten weer inbrengen.

Er wordt iets verteld over vorige levens  Hierna word je ingedeeld in twee- of drietallen en gaan we met deze techniek werken. Tijdens het inbrengen van de kennis, energie, kracht of kwaliteit kan de mens die het ondergaat verschillende dingen ervaren.

Deze healingcode is een healingcode en geen regressiemethode om vorige levens te herbeleven. Sommigen krijgen beelden of informatie over waar het vandaan komt, hoe er mee om te gaan enz. Maar dit is niet voor iedereen zo. Anderen ervaren een sterke energetische verandering en een verandering in hun manier van leven.  Zo’n beleving is voor iedereen anders.

Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data zie agenda van deze website

Iedereen kan deelnemen aan deze cursus
Deze cursus kan online en live gevolgd worden op dezelfde data
De webcam wordt dan aangezet tijdens de live les voor wie deze online wilt volgen
Tijd zie agenda
Start
Aantal lessen 1
Kosten 40 euro
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen - Altaiskaya Byelka
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen