Open dagen - Two days into the healingcodes & ceremonies of Siberian ShamanismPetra, na afloop van de open dag heb ik je persoonlijk bedankt, hierbij nog een stukje feedback en mijn persoonlijke ervaring.

Er is inderdaad heel veel gebeurt tijdens de open dag, wat een ongeloofelijk krachtige en intense rituelen hebben we met de grote groep uitgevoerd. En wat geweldig om eens te mogen ervaren hoe het is om zelf een Healing te geven, iets waar mijn toekomst op gericht is.
Ben al mijn hele leven bezig met spiritualiteit, leef vanuit mijn hart en intuitie en sinds vorig jaar ben ik een opleiding tot Energetische therapie begonnen. Sjamanisme geeft me de verdieping die ik al mijn hele leven zoek en ben dan ook
zooo dankbaar dat we deze dag hebben mogen meemaken, samen met mijn vriendin.

Mijn persoonlijke energieniveau is sinds die dag enorm verhoogd en ik voel me (ondanks vele dagelijkse uitdagingen) nog steeds erg krachtig. Mijn lintje hangt sinds de avond van de open dag in een appelboom in onze tuin, klaar voor vertrek..
Petra, het was geweldig om je te mogen ontmoeten en (alvast een beetje?) te leren kennen, zelden iemand ontmoet die me zo weet te inspireren en motiveren. Ik vindt het geweldig wat je allemaal doet.
Op menselijk vlak ben ik in de loop der jaren behoorlijk kritisch geworden, dus ja een echt compliment!!

Supergoed dat er gezamelijk zoveel geld bijeen is gekomen en helemaal top dat je dit aan Stichting Dier en Project doneert.
Als je mensen leert kennen ga je van dieren houden was het toch..haha grapje hoor, maar serieus als dierenmens weet ik maar al te goed hoeveel dierenleed er is en vindt het een prachtig doel waar de centjes hard nodig zijn.
.
Ik kijk absoluut uit naar onze volgende ontmoeting.