Oefencliente PatriciaLieve Petra en de rest,

Op 8 maart 2013, mocht ik als oefencliënte dienen bij een soul retrieval and power extraction healing. In het begin wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Ik werd enorm welkom ontvangen. Mijn leven was goed te omschrijven als ; life is like a rollercoaster. Het ging altijd een tijdje goed totdat er weer een tegenslag kwam. In 2012 merkte ik dat ik niet goed in mijn energie zat en ben toen ook mijn baan verloren en ik kwam thuis te zitten met een burn out. Annemie, mijn healer van die dag was een rustige vrouw. Tijdens de healing had ik het idee dat ik leeggezogen werd van de kou en vol werd gestopt met warmte en liefde. De energie kriebelde onderhuids naar alle punten van mijn lichaam. Dat Annemie mij meldde dat ik makkelijk kon uittreden (of moeilijk aarden) kon ik ineens ook ervaren. Na de behandeling had ik een enorme ontlading... wat eigenlijk wel erg fijn was.
Petra, ook je advies met het ei over mijn onderbuik heb ik opgevolgd. Het ei, dat eerst erg gaaf was zag er de volgende morgen uit vol met ribbels en een soort eczeem achtige uitslag. Ja, heb het te doen gehad met de boom waar ik deze tegen kapot gegooid heb.
Ook heb ik mijn huis grondig gereinigd aangezien ik het idee heb dat er op een bepaalde manier nog energie hangt dat niet bij mij hoort. De reinigingsspray, gebruik ik dagelijks na het douchen... en gek genoeg is het veelal de florida water (de spray waar ik eerst over twijfelde).
Het is nu 2 dagen geleden en ik heb het idee dat ik bewuster ben van mijzelf... als ik loop voel ik iedere stap. Ik ben absoluut dichter bij mijn gevoel komen te staan. Gek genoeg lijkt het alsof ik alles bewuster ervaar en er hangt een serene rust in mijn hoofd.
Vele malen dank voor deze mooie en zeer bijzondere ervaring! Jullie zijn bijzondere en waardevolle mensen in de dagelijkse maatschappij! Met andere woorden toppers!!!!
Lieve groet,