Destinyretrieval ervaringen1. Afgelopen zaterdag 17 oktober heb ik meegedaan aan Destinyretrievel I tijdens het Sjamanistisch Festival in Rotterdam.

2. Tijdens het ritueel heb ik ervaren dat de sfeer heel zuiver was en dat er steeds meer energie kwam. De uitleg van Petra was lekker 'down to earth'. De manier waarop Petra het ritueel leidde en de handelingen die ze ons liet verrichten, waren relaxt, helder, ontspannend en gaven een gevoel van veiligheid. Bovendien voelde ik dat de trillingen omhoog gingen.
Het was heel mooi om dit in een groep te doen, omdat daardoor de energie nog meer invloed had.

3. Het ritueel heeft duidelijk een betere verbinding gemaakt met mijn blauwdruk, mijn destiny. Toen ik zelf het ritueel onderging kreeg ik een kort visioen over een paar mensen die bij mijn destiny betrokken zijn. Petra had aangegeven dat je verschillende energieën kon voelen tijdens het ritueel, dat merkte ik ook. Op een bepaald moment heb ik de prettigste in de kraal laten stromen.
Toen ik mijn vriend begeleidde in zijn ritueel, mocht ik ervaren hoeveel energie er opgeroepen werd door alle begeleiders in de kring om de ritueelontvangers heen.

4. De kraal is een belangrijk herinneringsvoorwerp, een krachtvoorwerp, omdat het mij de gelegenheid geeft om op vele momenten van de dag even kort stil te staan bij de invloed van het ritueel. Die invloed kan ik slecht in woorden omschrijven, maar wel nog steeds heel goed voelen.
Een grote verandering in mijn dagelijks leven is de manier van dromen die ik sindsdien heb: er zijn veel meer kleuren, meer mensen, meer conversaties en meer bijzondere onderwerpen in gekomen. Ook merk ik overdag meer wat er wel en niet goed voor mij is.
Lichamelijk merk ik eveneens grote veranderingen. Ik voel dat er een energyshift aan de gang is en waar dat toe leidt weet ik nog niet. Ik maak gewoon per dag mee wat er verandert en wat er langs komt. Vannacht, 3 dagen na het ritueel, heb ik veel dromen gehad die met de dood hadden te maken, hoe ik daar mee om wil gaan en welke fenomenen zich voor kunnen doen met de spirits van de overledenen. Vandaag overdag voelt het aan alsof mijn botten zijn gebroken. Ik zie dit alles als een positieve verandering die mij op cryptische manier aanwijzingen geeft waar mijn destiny mee te maken heeft en wat ik nog aan ballast mag opruimen.

5. Na afloop van het ritueel hebben mijn vriend en ik de CD Am-NAG-WEH van Petra, gekocht. Deze CD heb ik inmiddels al vele malen achter elkaar gedraaid en ik ben er ook mee gaan ontspannen. Tijdens één van deze ontspanningsmomenten kreeg ik een tekst door die luidde: I am a medicine woman. Hoe ik dat ga interpreteren en integreren, moet ik nog ontdekken.
Enkele jaren geleden heb ik de boeken gelezen van een Russische mevrouw (haar naam ben ik kwijt) die een oproep volgde om in contact te komen met een sjamaan van de Altai. Ik heb toen gezocht naar meer informatie hierover en het toen niet gevonden. Hoe blij was ik dat ik in een Onkruid onlangs een advertentie van het Siberisch Sjamanisme van Petra tegenkwam en zodoende de eerste destinyretrieval mee kon maken. Mijn hang naar meer is ook nu weer groter geworden.

Kortom, kort door de bocht, Petra heeft een geweldige indruk gemaakt, de ervaring was fantastische en wij hebben ons opgegeven voor de volgende destinyretrieval.

Mijn innige dank hiervoor.

Hartelijke groeten,

Caroline Cossee
Hellevoetsluis
____________1 Ik heb vorige week meegedaan aan het eerste level Destinyretrieval in Amsterdam
2 Mijn ervaring tijdens het ritueel was heel indrukwekkend vooral omdat ik tijdens het opladen van de voorwerpen een pijnlijk gevoel in mijn hele lichaam kreeg (wat later bleek het gevolg was (is) van een blokkade ) maar tijdens het mediteren op het bed een heel rustig een ontspannen gevoel kreeg en een licht gevoel in mijn lichaam en hoofd. Ook ging er een vuurwerk van donkere vlekken het lichaam uit.
3 De opgeladen kraal draag ik op mijn lichaam (pols) en geeft een rustig en ontspannen gevoel, ik hoop dat dit blijvend is.
4 Ik kan natuurlijk nog weinig vertellen over de verandering in het dagelijks leven omdat het pas een week geleden is dat ik het ritueel gedaan heb, maar tot op heden ervaar ik een rustig gevoel in mijn lijf en dat is zeer prettig omdat ik een vrij drukke baan heb en ik daar met veel spanning om moet gaan. Dus voor mij een reden om ook het volgende ritueel te gaan doen.


Vriendelijke groet PeterDestinyretrievel.

Level 1.
Tijdens het reinigen van onze verticale as kreeg ik het lekker warm en voelde me ook schoon. Op het moment dat we ons inklikten met onze blauwdruk kreeg ik het beeld te zien van twee elfjes en een labyrint, ik weet niet wat ik daar mee moet aanvangen maar de tijd zal dit wel uitwijzen.

Level 2.
Tijdens dit ritueel kreeg ik het koud. Toen we onze blauwdrukken uit al onze levens gingen ophalen en integreerden in ons huidig leven gaf dit me het gevoel dat er stukjes uit een verticale puzzel in elkaar pasten en ook netjes in elkaar vielen en voelde ik me vollediger. Na het ritueel had ik een zalig voldaan gevoel.
Die nacht heb ik eigenlijk niet zo goed geslapen, omdat ik constant flitsen te zien kreeg uit vorige levens maar dit ging allemaal zo snel dat ik het niet aan elkaar kan knopen, maar dit zal nog wel komen. Tegen de morgen werd alles wat rustiger en reed ik op een weg en bij een splitsing aangekomen kon ik kiezen tussen een gemakkelijke weg of eentje met obstakels ik reed op de weg met obstakels en kwam overal vlotjes doorheen. Het einde heb ik niet gehaald daar de wekker afliep. De nacht nadien gevraagd of ik het vervolg mocht beleven maar tot op de dag van vandaag is dit nog niet gebeurd.


Ik heb level 1 en 2 doorlopen en ga 3 en 4 ook nog doen.
De opgeladen kralen heb ik dag en nacht om en als ik me nerveus of niet zo goed voel neem ik ze even in mijn hand en voel ik de rust wederkeren.
1. Welke levels van de Destinyretrieval heb je meegedaan?
2. Level 1
3. Wat heb je ervaren tijdens het ritueel?
4. In eerste instantie kreeg ik herinneringen van hoe ik was als klein meisje: lief en zacht voor mijn omgeving. Vervolgens verstarde ik in de werkruimte, maar door de oerrituelen en krachtige sjamanistische muziek kon ik me overgeven aan het ritueel en kwamen nare werkherinneringen van de afgelopen tijd omhoog. Er speelden zaken die me hadden verhard. Ik kreeg verlangen naar die vriendelijkheid van toen ik klein was en voelde innerlijke strijd. Opnieuw door met name de muziek en samenhorigheid in de werkruimte kon ik me opnieuw overgeven aan diep loslaten plus in het hier en nu zijn tegelijk. Uiteindelijk werd ik me mijn pad helder bewust, ik wil terug naar meer zachtaardigheid.
5.
6. Hoe werken de opgeladen kralen voor je?
7. Als ik de kraal zie liggen op mijn tafel, herinner ik me de fijne en intense workshop. Ik draag hem niet. Het steentje dat tijdens het ritueel op je rug werd gelegd, ligt in mijn tuin en dit doet het zelfde voor mij als eerstgenoemde.
8.
9. Wat hebben de rituelen en de kraal (kralen) voor je veranderd in je dagelijkse leven?
10. Consequentie van behoefte terug te gaan naar meer zachtheid voor anderen en mezelf tijdens Destiny Retrieval 1 is dat ik een andere werkkring moet zoeken waar er minder hard en integerder met mensen wordt omgegaan. En dat ik misschien een dag per week in een dierenasiel als vrijwillige dierenverzorger ga werken. Dat laatste had ik me al eerder bedacht, en dat beeld kwam ook heel duidelijk omhoog tijdens Destiny Retrieval I.
11.
12. Eventueel andere dingen die je hierover nog wilt delen.
13. Ik heb over het algemeen heel weinig met spirituele cursussen/workshops, omdat ik deze veelal zie als consumptief iets plukken uit het Oosten, terwijl daar een hele levensstijl op spiritualiteit kan zijn gebaseerd. Of ik zie sommige spirituele workshops als goedkoop sfeertjes creëren die niet echt zijn, waardoor je je positieve ervaring ook weer snel kwijt bent. Ik ben via via op de website van het ISS gekomen, eigenlijk omdat ik iets zocht om me los te kunnen maken van mijn moeders ellende die ik ook deels met me meedraag (wat je dus ook verhardt). Ik ben met Destiny Retrieval 1 begonnen om te kijken of de workshops van ISS wél iets voor me zijn. En ja zeker! De avond Destiny Retrieval 1 was een van de mooiste en diepste ervaringen uit mijn leven. De sfeer is enorm oprecht, omdat de cursusleiders oprecht zijn en je voelt dat de rituelen oers zijn en niet even in een weekeindcursus door de cursusleiders zijn geleerd. Verder kun je in een veilige sfeer spanningen loslaten en beelden omhoog laten komen. Want als het je teveel is, kun je er ook weer uit stappen en gewoon naar de muziek luisteren.
Cora


1. Welke levels van de Destinyretrieval heb je meegedaan?
Level 1 Level 2

2. Wat heb je ervaren tijdens het ritueel?
Bij Level 1 heb ik heel sterk de verticale verbinding gevoeld en een diep gevoel van rust. Bij level 2 heb ik een gouden draad gevoeld tussen de bron en mijn huidige leven.

3. Hoe werken de opgeladen kralen voor je?
Ik draag ze graag bij me, voel me met de kralen verbonden. Met de kraal van level 1 voelde ik de verbondenheid gelijk. Met de kraal van level 2 duurde dat een paar dagen.

4. Wat hebben de rituelen en de kraal (kralen) voor je veranderd in je dagelijkse leven?
Level 1 heeft me een gevoel van vertrouwen gegeven dat het oké is, een echt oké gevoel dat er komt wat er komt wanneer het komt. Level 2 is net een week geleden.

5. Eventueel andere dingen die je hierover nog wilt delen.
Ik ervaar de rituelen zelf als heel toegankelijk en prettig.

Hartelijke groet,

Inge


1. Welke levels van de Destinyretrieval heb je meegedaan?
Ik heb level I meegedaan, deze workshop heb ik gewonnen op het eigentijdsfestival. Daar heb ik ook een sjamanistische zweethut gedaan. Dat was een van mijn eerste rituelen.

1. Wat heb je ervaren tijdens het ritueel?
Tijdens het ritueel voelde ik me erg naar binnen gekeerd. Met mijn ogen dicht maakte ik een reis, door energievelden. Het waren meer beelden,van strengen Dna in blauw en groen. Veel beweging. Het is moeilijk uit te leggen. Het voelt als een soort droom, heel logisch en natuurlijk aan. Op het moment dat ik mijn ogen open deed voelde het raar. Met mijn ogen dicht klopte alles, geen afleiding, het voelde logisch. Ook waar de voorwerpen op het lichaam van de persoon geplaatst worden, gaat vanzelf, het voelt als een dieper weten een logica. Het mooie is er is geen goed of fout bij het neerleggen. Je meet je dus aan niets. Daardoor voel je ook heel vrij om op je intuitie af te gaan. Dat voelt heel goed.De ratio is even uitgeschakeld, je pure ik komt dan naar boven, voelt daardoor makkelijk; je hebt geen keuze....het gaat zoals je voelt en niets is fout. Dat is weten met je hart. Het ervaren van weten diep van binnen gvoelt geweldig.

1. Hoe werken de opgeladen kralen voor je?
Soms voel ik even aan mijn kraal. Maar het ritueel op zich en het gevoel en de ervaring zie ik nog steeds voor mij. De kraal heb ik op dit moment nog niet echt nodig.

1. Wat hebben de rituelen en de kraal (kralen) voor je veranderd in je dagelijkse leven?
Ik schaam mij niet vooor hoe ik mij voel. Alles mag er zijn. De dag erna fietste ik door het park. Het leek alsof de bomen, planten en alle natuur om mij heen mij omhelsden en daardoor voelde ik een enorme verbondenheid. Een eenheid, de natuur is overal en helpt je als je dat wil.
1. Eventueel andere dingen die je hierover nog wilt delen.
Ik vind het goed om te weten dat een ritueel me veel makkelijker en dichter bij mezelf brengt dan een meditatie. Omdat je iets kan doen wat je voelt. Het is rustig maar toch in beweging. Het zit tussen geleide meditatie en een trancedans in. Ik heb gevoeld dat ik vaker rituelen wil doen en vaker in de natuur wil zijn. Het heeft me heel diep naar binnen gebracht, dat voelt superlekker.

Roos 30 jaar.