Weekend ArdennenHet was de eerste keer dat ik met iets sjamanitisch heb meegedaan dus was dit ook een nieuwe ervaring voor mij.
Ik ben er van verschoten dat de kracht van de Spirits en de groep zo groot was op zo’n korte tijd. Als je de foto’s van in de hut en sommige van in de grotten bekijkt zie je de lichtbollen heel duidelijk. Voor mij was het ritueel in de grot heel krachtig en heeft heel wat emoties los gemaakt na het ritueel.

Ik wil nog eens speciaal iedereen bedanken voor hun inzet voor de groep en het weekend.

Het ritueel zelf was voor mij een soort van wedergeboorte. Ik was snel mee in het ritueel. Rond de dolmen lopen gaf mij een goed gevoel en zeker iedere keer als ik passeerde waar de kosmische poort in aanraking kwam met de kracht van de leylijnen. Daar kreeg ik een overweldigend goed gevoel. En die quads maar voor bij komen en inderdaad als ik ze aanvaarde had ik er echt geen last van. Ik voelde ook weer heel veel tintelingen aan mijn derde oog als ik voor de poort op dat kussentje ging gaan zitten. Maar ja dat loslaten he, dat gaat zo moeilijk bij mij, maar zoals Petra tegen mij zij : ‘dat gaat wel komen stukje per stukje’.
En dat gaat wel gebeuren maar ik heb de tijd en heb nog een heel pad voor mij open staan.


Heel erg bedankt Byelka (Petra); ik kan weer verder op mijn pad en kijk met een andere blik naar de wereld