Eigentijds FestivalBeste Petra / Byelka
Bij deze wil ik je nog hartelijk bedanken voor alle bijzondere rituelen op het Eigentijds Festival. Jou en alle assistenten. Al toen ik binnenstapte in jullie tent overviel mij de sfeer en de energie die er hing. En hoe jullie met elkaar omgingen, met zoveel plezier en inzet.
Toen ik het 1e ritueel op de ochtend meedeed ben ik de hele dag gebleven en heb aan alles meegedaan.
Na het meedoen van de sjamanistische dood level 1 en level 2, heb ik veel los gelaten. Ik voel me gereinigd, veranderd. Tijdens het ritueel werd ik opgegeten, uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet.
Mijn lijf voelt sindsdien compleet anders.
Bij level 2; heb ik eindelijke mijn expartner los kunnen laten. Het gaf mij een dikke prop in de keel. De energetische band tussen hem en mij heb ik schoon kunnen maken en los kunnen snijden. Het geeft me ruimte en opluchting. Mijn hart stroomt weer. En dat na jarenlang
therapie hier en therapie daar. Ik heb nu anders contact met iedereen en de angst dat ik alleen zal zijn is verdwenen. Mijn kinderen zijn meer relaxed en open naar me dan ooit. En dit is voor mij een kostbaar geschenk.
Bij de Energetische Voetstap heb ik me krachtig verbonden gevoeld met de Schepper. De energie die van jou af kwam terwijl je rond liep tijdens het ritueel verbaasde mij. Het was zo liefdevol, zo’n hoge trilling dat ik tot tranen toe ontroerd was. Het hielp mij om mijn laatste controle
te laten gaan; om op te lossen in het oneindige en thuis te komen.
Sindsdien stroomt de energie van de Schepper zo krachtig door mij heen dat ik me niet meer als afgescheiden ervaar. Integendeel het was er al die tijd.
Nogmaals bedankt en ik hoop dat jullie nog vele mensen datgene geven wat ik heb mogen ontvangen.
Els de Ruyter