Samen met Spirit in de Sauna

Samen met Spirit in de Sauna Sorry voor de oude website..... over maand nieuwe
Terwijl ik mijn spullen bij elkaar grabbel, een masker in mijn haar aanbreng want anders kom ik er als een plumeau uit voor de komende weken??. Hoor ik een geluid van een schuivende slipper. Terwijl ik naar mijn slippers kijk, zie ik ze automatisch netjes tegen elkaar aan schuiven. Uit het niks, niemand te zien en niemand die er een touwtje aan heeft verbonden. Eerst verwonderd en vervolgens zo dankbaar om dit soort tekens.
I know fluister ik tegen Spirit. Dankjewel
 
Met een grote tas en 3 grote flessen mineraalwater, plastic birkenstockslippers (die zitten heerlijk) en mezelf ben ik even later bij de sauna.
Ik begin mijn Spirituele Saunadag met een zuivering van zout, scrubzout en in het zoutbad.
Terwijl ik in het zoute water drijf, roep ik naar Umai (moeder Aarde) of ze met haar zout me wil zuiveren. Ik voel me steeds lichter worden en ontspannen.
 
In de kruidensauna vraag ik de Spirits van alle kruiden om contact en healing.
Een paarse energetisch vorm komt naar me toe. Spirit van Lavendel omhult me als een extra ?laag?. Ik voel tere wortels en ervaar de aarde zoals Spirit van Lavendel dat doet. Alle drukke organisatorische inspanningen glijden van me af.
 
Van de vele verschillende sauna s die er zijn bezoek ik ook de Rozensauna. Wanneer ik de sauna binnenstap vraag ik de Spirit van de Roos of ik mag binnenkomen? De vriendelijke Spirit van Roos heet me welkom. Ik neem plaats en vraag om zuivering, healing, kennis en boodschappen. ?Deze dag is voor jou? zegt ze en omhult me met een geur van de heerlijkste rozen. De geur, de energie gaat naar mijn hart en ervaar diepe rust. Mijn zorgen om mensen die in de opleidingen zitten en moeilijke periodes doormaken gaan naar de achtergrond.
Spirit van Roos help ze aub en ik noem hun namen, in mezelf om niemand anders te storen.
Wanneer ik opkijk zie een man in deze rozensauna. Er biggelen tranen over zijn wangen. De Spirit van Roos is om hem heen en in zijn hartchakra. Hij is o.k., het zijn tranen van healing.
Een prayer voor hem
 
Na een gezonde smoothie en een litertje water is de sauna met opgietingen aan de beurt.
Ik neem plaats waar ik ook naar buiten kan kijken en wat groen kan zien. De jonge man die de opgietingen doet verteld waar op te letten.
Al snel stijgt het stoom naar de hemel bij iedere opgieting en ik stuur mijn prayers mee.
 
Prayers voor studenten die oncomfortabele periodes doorgaan, prayers voor mijn gezin, prayers voor pas overleden hondje Dokus, prayers voor onze oude buurman, mijn zussen... en nog zoveel die me dierbaar zijn.
 
En daar was ze weer Spirit van Roos.
Volgens mij zit je in de verkeerde sauna = kan niet nalaten om dit grapje even te maken.
Ik ben geroepen door de etherische olie van Roos in het opgietwater verteld ze me? En bezoekt vele mensen in de sauna. De opgieter gaat onverstoord door.
 
Leuke ontmoetingen
Ik ontmoet een leuke Chinese vrouw die erg goed Nederlands spreekt. Ze heeft de dag cadeau gekregen van haar 3 dochters, die er ook bij zijn. Regelmatig kom ik haar tegen in een van de sauna?s en baden. Iedere keer weer even een babbeltje.
 
De dochters zijn allen jong, mooi, vrolijk, babbelend en open. Samen met moeder en een dochter begeef ik me nog een keer naar de opgieting.
De opgieting wordt nu gedaan door een erg ervaren opgietster.
Ze maakt het erg heet met het stoom en alles wat me niet meer dient verdwijnt als sneeuw (stoom) voor de zon.
 
Thuis aangekomen zak ik in een roze wolk en in de nacht droom ik mijn mooiste Spiritdroom waarin mijn schuivende slippers weer voorkomen.
 
Vandaag heb ik ze de hele dag aan
😉