Magisch voorval

Bijna 23 jaar geleden…. wonderlijk magisch voorval
Zwervend tussen de vele vitrinekasten in een winkel met een groot divers assortiment.
Van drukkerij tot hangmat, van tarotkaart tot wierook, van hangmat tot tarotkaart, drukkerij tot campingartikelen en nog zoveel meer wat je niet verwacht.
Starend naar de vele mooie dingen, kleuren en vormen in de vitrinekasten, voel ik iets wat mij naar zich toetrekt.
Ik zucht en klos die kant dan maar op.
Ik kom terecht bij een paspop met een wit laken er omheen én een riem die vibreert van alle kanten. Wow!!
Dit is een ritueel voorwerp, daar was geen twijfel over mogelijk.
Contact makend met de energiëen van het voorwerp, stel ik de vragen: Waarom roep je mij? Van wie ben jij geweest? Welke energieën zijn er verbonden met jou?
De antwoorden komen in een razend snel tempo, zonder poespas of mooie verhalen. Strak en direkt.
“Beeld van een sjamaan, bewegend met deze riem om zijn/haar middel. Zingend, drummend, biddend voor een mens die doodziek voor hem ligt. Hij/zij is fysiek klein van stuk; Energieën verbonden met de riem Spirithelpers en genezende krachten. Ik roep jou omdat je mij kan horen: Ik wil hier weg, ik hoor hier niet.”
Ik kijk naar het prijskaartje wat aan de riem hangt (€ 600,00) en weet dat dit niet haalbaar voor me is op dit moment. Ik ben thuis een babykamer aan het inrichten, kleertjes en van alles aan het aanschaffen voor mijn eerste kindje.
Ik vertel dit alles wat aan de riem verbonden is en dat het bedrag voor mij hoog is. Dat ik de riem ook niet terug kan brengen waar hij vandaan komt. Maar als hij met mij wilt werken (en studenten) dat hij me misschien wilt helpen om een manier te vinden hem toch te kunnen kopen. Alle energieën om de riem heen verstommen, het is alsof hij nooit geroepen heeft of gevibreerd.
Ik loop naar een vrouw toe die werkt in deze winkel. Vraag haar wat dit voor een riem is. Ze komt met bevestigende info.
“Hij hangt hier in consignatie want in deze winkel hebben we hier waarschijnlijk niet de juiste mensen voor. Nepal, sjamaan. Hij hangt hier nog een week”
Enfin…. We zullen zien. Ik heb geen € 600,00 naast alles wat ik nog moet aanschaffen te besteden.
Terwijl ik naar huis rijdt…… krijg ik een aanrijding.
Een auto draait om op de weg, om in tegengestelde richting te rijden.
Hij ziet mijn auto niet en rijdt er tegenaan.
Geschrokken stap ik uit en wrijf eens over mijn zwangere (zeer dikke) buik. Hoop dat alles goed is daar binnenin met mijn zoontje.
Lang verhaal kort:
Ik pak mijn portefeuille om de verzekeringspapieren in te vullen.
In het vak waar ik de verzekeringspapieren uit een vak en vindt daarin …. € 600,00.
Mijn mond valt open, hoe komt dat daar? Heb ik dat daar ooit gestopt en ben ik het vergeten? Of zou het er op wonderbaarlijke manier ingekomen zijn? Ik zal het nooit weten, het zat er en ik wist wat me te doen stond. Want mocht je dit ooit zo gebeuren, dat er geld komt voor iets wat je had gevraagd; dan moet je het er wel aan besteden anders kunnen er dingen gebeuren die je liever niet wilt.
De volgende dag ben ik terug gereden en zo kwam deze eerste antieke riem tot me. By the way…. Met het kindje in mijn buik was alles in orde. Hij bleef zijn volledige 9 maanden uitzitten en was helemaal in orde.
Zelfs nu ik het schrijf klinkt het als een verhaal uit een boek, maar deze riem hangt in de rituele ruimte. Het bewijs is nog steeds daar.
En tegenwoordig betaal je heel wat meer voor dit soort riemen.
Wonderbaarlijke healingen heb ik er mee gedaan, zelfs voor hele groepen en families tegelijk, mijn sjamanistisch trancewerk verdiepte zich als ik hem droeg, om vervolgens dezelfde diepte te kunnen hergebruiken als ik hem niet ‘gebruikte’.
Ondertussen heb ik een 7 tal riemen, waarvan een aantal tot een complete uitrusting behoren. 2 kostuums, stenen die van sjamanen zijn geweest, slangenkettingen, toli’s, chains, voorwerpen om niet eigen energieën uit te bannen en nog zoveel meer.
Dit jaar gaven de voorwerpen aan om meer ingezet te willen worden.
Regelmatig werken we ook tijdens de basistrainingen en gevorderden met deze magische voorwerpen
Zo ontstond ook The Power of Sacred Objects; een training van 7 zaterdagen, maandelijks één dag.
Sacred Objects in combinatie met nieuwe rituelen en healingen.
Be our guest……. ik stel je graag voor aan deze bijzondere unieke energieën, helpers en voorwerpen
Webinar The Power of Sacred Objects
The Power of Sacred Objects training
of byelka@siberischsjamanisme.nl