Krijg het niet neergezet op aarde - Incarnation Retrieval

“Krijg het niet neer gezet op aarde wat ik wil”

Verteld ze me in een healingsessie online met een mooie Belgische letter g in de woorden. Ze kijkt me aan met blauw-groene ogen via het computerscherm en een coronakapsel, want de kappers waren nog niet open. Net zoals mijn haar wat als een gordijn voor mijn ogen danst.
“Ik krijg het niet voor mekaar. Het leven hier op aarde.
Eerlijk gezegd vind ik er ook niet echt iets aan. Ik blok dingen af voor groei. Ik stop veel energie in weerstand. Ik wil voor mezelf beginnen maar het lukt me niet. Diploma’s genoeg. Mijn studie van nu afmaken………ik kom er niet toe.”
Mijn drum klinkt zijn vaste ritme, mijn Totem en Spirithelpers melden zich al snel. Met een razend tempo beland ik in de opperwereld, de ziel van T. vooruitduwend.
In één van de Heilige velden stoppen we. Het veld heeft een hoge ijle vibratie en al het aardse is ver weg. Zelfs de geluiden van de kippetjes in mijn tuin verstommen.
Het lijkt alsof de adem van de schepper hier in en uit gaat.
Mijn hart opent zich en ik begin te bidden. “Great Spirit…. Healing voor T. Moeite om op aarde…. Enzovoorts. “ Vol eerbied dat we dit Heilige gebied mogen betreden wacht ik op een reactie van Great Spirit. Wacht ik op mijn helpers……
De ziel van T. past met haar hoge trilling perfect in dit gebied. Het heelt haar en voedt haar. Alsof er langzaam weer meer leven in haar stroomt.
Een oude vrouwelijke sjamaan Spirithelper komt er aan.
Ze moppert een beetje en heeft een soort brancard bij zich.
Als ze wat dichterbij komt hoor ik wat ze zegt : “Die lichte zielen hebben altijd problemen op aarde. Wat ik je zeg. Altijd problemen…“
Ik bijt op mijn lip om niet in de lach te schieten, het zou absoluut on-respectvol zijn. Ik moet lachen om de manier waarop ze zich uit. Uiteraard merkt ze het op en werpt me een intense blik toe.
Ze gebaard dat de ziel op de brancard moet.
Vanaf het level van Great Spirit richting aarde, laten we de ziel opnieuw incarneren. Hiervoor passen we magische healing en incarnationretrieval toe.
Laag voor laag, langs alle Heilige Velden, langs de wereld van Ulgien, langs bovenwerelden. Vele energievelden waar we de healingcodes toepassen. Juist die T. nodig heeft om met haar lichte vibratie toch hier te kunnen zijn.
Overal snellen er helpers toe, nieuwe en oude bekende.
Sommige komen nieuwsgierig kijken, terwijl anderen hun magische touch er op los laten. Een voorbereiding op een nieuwe reïncarnatie. Sommige dalen mee af en voordat we op aarde zijn, is er een hele kolonne achter en voor de brancard.
Soms vang ik gesnuif op van mijn helper, de oude vrouwelijke sjamaan. Nee schuddend met haar hoofd. Zorgen makend. Ze is liefdevol, maar erg direct. Meteen gericht op resultaat en geen blabla. Ze wijst me op krachtenergieën die we samen er in brengen. Bepaalde magische bewegingen van de ziel. De weerstand die soms opbouwt en waar we integratiecodes op toe passen.
Wanneer we bij de aarde zijn aangekomen….. lijkt ze beter gestemd.
“Ze moet nieuwe wortels hebben. Ze moeten passen bij wie ze nu is na de healing”
We komen bij een plek op Umai (moeder Aarde).
We maken nieuwe wortels voor de ziel en hierna verankeren we de ziel bij T haar lichaam.
Mijn Oude Eldersjamanca-helper werpt me nog een blik toe met humoristische twinkels in haar ogen en verdwijnt.
Ik heal, zing, drum en bid voor T. De totem danst om haar lichaam. We verankeren haar ziel.
T opent na intense energetisch werk haar ogen. Ze trilt een beetje.
“Weet je dat ik me voorheen hier nooit heb thuis gevoeld? Dat is soms dood wilde.”
“Ik moet even rondlopen, ik wil mijn lichaam even voelen. Ik ben zo anders. Ik heb het gevoel dat ik thuis ben geweest.”
Enkele maanden later verteld ze me dat ze haar studie opgepakt heeft en haar praktijk in gang heeft gezet. Ze heeft een aantal klanten per week en de mond tot mond reclame gaat snel.
Tja, de lichtziel van T. die doet het toch maar weer !
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
www..siberischsjamanisme.nl

Toen ik deze sessie deelde op facebook, kwamen er veel reacties van herkenning. Om deze reden heb ik toen samen met Spirit, een cursus gemaakt zodat iedereen dit kan toepassen. Incarnation Retrieval Online van 3 avonden
Lees via de volgende link http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/8/nl/200745/incarnation--retrieval