Vakantiekeuze tips

Hoe maak ik de juist keuze voor een passende vakantie?

Vele mensen kiezen een vakantie vanuit een bepaalde innerlijke staat.

Bijvoorbeeld als je erg moe bent zul je op dat moment een vakantie kiezen waar rust zal zijn.
Als je je verveeld zul je kiezen voor een enerverende vakantie-invulling.
Wat als je na een paar dagen niet meer moe bent, uitgerust ? Past de vakantie dan nog wel ?

Hoe maak je de juiste keuze ?

1.      Maak je keuze op een moment dat je in harmonie bent. Ben je niet in harmonie doe dan iets waar je van in balans komt.
Maak een wandeling (liefst alleen) door park, bos, straat met veel groen. Natuur zorgt er voor dat je weer dichter bij jezelf komt en innerlijke rust krijgt. Maken we er een lange wandeling van dan kan er ook helderheid en overzicht ontstaan.
Wanneer je helder en in balans bent kun je beter overzien of een vakantie voldoet aan al jouw behoeftes of aan mogelijkheden en keuzes, of  om in het moment als je daar bent keuzemogelijkheden te hebben.

2.      Wil je in je vakantie ook helderheid krijgen hoe je levenspad meer kwaliteit te geven ?
Zorg voor een spirituele vakantie-invulling of dat je je vakantie doorbrengt met iemand die je goed kent en waar je je prettig bij voelt en jezelf kunt zijn.

3.      Alleen of samen
Een vakantie met een groepsinvulling kan prettig zijn als er mogelijkheid is om jezelf terug te trekken wanneer je daar behoefte aan hebt.
Als je iemand bent die zich erg veel aanpast aan anderen, kan dit een mooie uitdaging zijn. Maar als je met een groepje bekenden gaat zorg dan in ieder geval dat je een eigen kamer hebt en maak goede afspraken vóórdat je vertrekt. Wanneer je zegt dat je af en toe bij jezelf moet zijn of even een wandeling alleen maakt is dat duidelijk en hoef je je ook niet ongemakkelijk te voelen.

Alleen; wil je de hele vakantie alleen zijn? En wil je dit na enige dagen nog steeds? Zorg dan dat je een bestemming hebt waar dit kan. Huisje, tent, camping, trektocht is dan wellicht iets om op terug te vallen.

4.      Wanneer je lichamelijke ongemakken hebt of een herstelperiode; zoek een vakantiebestemming waar je je niet perse lichamelijk in hoeft te spannen, weinig in moet spannen of daar waar je kan melden dat je een dagdeel niet mee doet.
Wellicht is een berg beklimmen dan te hoog gegrepen; ook al zou je dat misschien graag willen.

5.      Is je vakantie een vlucht of voeding voor lichaam en ziel ? Stel je deze vraag.
Wanneer je vlucht zul je na de vakantie weer terugkomen bij dat waar je bij vandaan wilt.
Wil je jouw aandacht afleiden en tot rust komen? Waar leid je jezelf het meest mee af.

6.      Wil je een passieve of actieve vakantie?
Zorg dat je een tempo hebt in je vakantie wat je niet bij jezelf vandaan haalt maar waardoor je bij jezelf kunt blijven of dichter bij jezelf zult komen.

7.      Waar vind ik mijn grote liefde ?
Hoe groot is de kans dat je werkelijk met een partner terug keert?
Is de kans groot dan onmiddellijk boeken en gaan met the good and the bad in deze vakantie.
Zo niet, zoek dan een vakantie waarbij je vervult raakt met liefde voor jezelf. Je in balans en harmonie blijft nog heel lang na je vakantie zodat je hart vervult is met liefde voor jezelf en AL  wat leeft. Bij iemand met zo’n uitstraling wil iedereen graag vertoeven.  

Zoek en boek je vakantie vanuit helderheid en balans. Het maakt niet uit waarheen, je neemt jezelf overal mee naar toe. Datgene wat voor je bestemd is komt naar je toe waar je ook bent.

Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
www.siberischsjamanisme.nl

Institute of Siberian Shamanism heeft 2 mogelijkheden deze zomer waarbij alles mogelijk is, terug trekken of samen zijn, actief en passief te zijn, je ziel en lichaam van de juiste voeding te voorzien, je hart te openen,  korte stukken langzaam wandelen, helemaal tot jezelf te komen, lekker gezond eten.......enz.

Datum Activiteit Tijd Kosten Dagdelen Docent Plaats Inschrijven
05-08 Heart Quest - vijfdaagse Ardennen 10.00 - 18.00 € 475,00 incl. maaltijden 5 dagen Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) Ardennen inschrijven
12-08 PLACES OF POWER - Zomerweek Ardennen 10.00 uur € 575,00 incl. maaltijden week Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) Ardennen inschrijven

HEARTQUEST – 5 daagse in de Ardennen         zaterdag 5 t/m woensdag 10 augustus
 
http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/200650/Heart-Quest--vijfdaagse-Ardennen

PLACES OF POWER – week in de Ardennen      zaterdag 12 t/m vrijdag 18 augustus
http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/12/nl/200456/places-of-power---sjamanistische-zomerweek-ardennen