CD Shamanic Tool Am-Nag-Weh

 

 

Shamanic Tool Am-Nag-Weh (luister voorbeeld). 

Veel mensen die passeerden in de workshops en opleiding vroegen om een cd van het trommelen en zingen. Tijdens deze rituelen ontstonden de liederen van Am-Nag-Weh. Am-Nag-Weh is bedoeld als een sjamanistisch gereedschap. Bij alle spiritliederen van Am-Nag-Weh wordt met de trommel en zang de Spirit geroepen en gevraagd. De liederen zijn bewust herhalende klanken en woorden zodat iedereen makkelijk kan ontspannen of mee kan zingen. De trommel behoudt zoveel mogelijk hetzelfde ritme zodat je geconcentreerd kan blijven op je doel. Mag Am-Nag-Weh je helpen bij healingen, zuiveringen, trancereizen en rituelen; zowel voor jezelf als voor anderen. Je kunt deze op de achtergrond aanzetten of voluit. Verderop op deze pagina, vind je tips voor het gebruik van Am-Nag-Weh.

 

Songs

1 Purifying water 6’54” (luister voorbeeld)

2 Spirit of the Wolf 7’41”

3 Spirit of the Jaguar 6’’02””

4 Praying Eagle 15’05

5 Healing Bear 8’20”

6 Mother Earth -- Umai 11’43

7 Following Drums 11’22'

8 Prayer 7’’18”

 

 

Am-Nag-Weh; ik geef je terug aan Spirit.

Dat jij jouw weg mag vinden naar het hart van diegene die jou roept en nodig heeft.

Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)

Tips voor het gebruik van de liederen van Am-Nag-Weh

Allereerst is het belangrijk dat je op jezelf afgaat. Voordat je de tips leest dat je zelf kijkt waar je de energie of datgene wat een lied bij je doet voor kunt gebruiken. Pas hierna is de tips lezen omdat dit je kan beïnvloeden.

 1. Purifying Water: hierbij wordt de Spirit van Water aangeroepen en gevraagd om zuivering. Zuiveren van vervuilde energie in ons systeem. Zuiveren van dingen die ons bij onszelf vandaan halen. Harmonie en rust, zodat we vanuit onze kern weer verder kunnen.
  Voor healingen kun je Purifying Water gebruiken om de etherische laag, het lichaam, de energetische kanalen weer te laten stromen. Water is flexibel en stromend. Het is uitstekend voor mensen die ergens in 'vast zitten' of star zijn. Wanneer wij ons flexibel opstellen kunnen wij makkelijker door moeilijke en onverwachte situaties heen.
  Bij Purifying Water zijn er naast de trommel en de zang geluiden van water te horen. Zacht stromend water, wat harder en heel erg hard stromend water (kracht) en een milde regenbui.
 2. Spirit of the Wolf: Wolf wordt in het Siberisch Sjamanisme o.a. gebruikt in het ritueel de Sjamanistische Dood. Hierbij healt hij het hartchakra van de mensen. Vooral hartzeer, wantrouwen, achterdocht, voorwaarden voor houden van, geslotenheid enz.  
  Hij kan gebruikt worden voor een trancereis omdat hij rent, beschermt en de weg weet. Hij kan lange afstanden afleggen en het lang volhouden.
 3. Spirit of the Jaguar: voor krachtige healingen, grenzen aangeven, schoonmaken, verwijderen en beschermen van negatieve energie.
 4. Praying Eagle: dit lied is gezongen tijdens de stervensperiode van de moeder van Altaiskaya Byelka.
  De adelaar is de boodschapper tussen God, Hogere Kracht of hoe je dat ook noemt voor jezelf.
  Praying Eagle is het kanaal, de overbrenger van je gebed voor wat dan ook en het energetische antwoord van de Allerhoogste Spirit. (God, Bron of hoe je deze ook noemt voor jezelf)  Ook in de kerk vinden wij afbeeldingen van de Adelaar. De Adelaar vliegt hoog en komt alleen naar de aarde toe als hij iets nodig heeft van voeding voor zijn lichaam.
 5. Healing Bear: goed voor healingen en droomwerk.
 6. Mother Earth: in Siberisch Sjamanisme heet zij Umai. Vraag tot Umai tijdens healing of tijdens moeilijke periodes in je leven. Moeder Aarde beschermt onze eigendommen, verbindt ons met gezinsleden, geeft ons kracht voor ons lichaam en houdt ons stabiel tijdens woelige perioden. Contact maken met al wat leeft. Zij helpt ons met onze persoonlijke contacten en relaties. Voor relaties is werken met de Spirit van de Wolf ook krachtig (song 2).
 7. Following Drums: Hierbij wordt niet gezongen. Dit lied kun je inzetten voor ieder sjamanistisch doeleinde of om zelf in hetzelfde ritme te leren trommel. Wil je leren trommelen, laat de trommel dan je hand naar zich toetrekken i.p.v. spieren van je arm of pols te overbelasten.   
 8. Prayer: Uitstekend voor het vragen van kracht, ondersteuning, gebedshealing, karmareiniging en vragen over het leven, de schepping. Als je de weg kwijt bent of jezelf.  Om jezelf terug te vinden en te herinneren wie je werkelijk bent. Terug naar dat stukje in jezelf wat afkomstig is uit de Bron. En contact maken met de Bron (God, Universum of hoe je dat ook noemt voor jezelf)

Mocht je interesse hebben in de cd Am-Nag-Weh, we hebben de cd bij ons bij rituelen en sjamanistische healingen die we geven in Nederland en België. (zie agenda)
Je kunt hem ook bestellen en toegezonden krijgen.

Als je hem toegezonden wilt hebben:

 1. Je kunt online je bestelling hier invoeren. 
 2. De verzendkosten bedragen binnen Nederland 3,95 euro (enveloppe en postzegels)
  naar België 6,75 euro (enveloppe en postzegels)
 3. Wij wonen in het buitengebied en rijden daarom 1 keer per week naar het postkantoor in de stad om de cd's te verzenden. Wij versturen hem nadat we je bijdrage binnen hebben gekregen.
 4. Geef ons feedback over de werking van Am-Nag-Weh als je wilt. Laat ons weten wat deze voor je doet, hoe jij hem gebruikt. Graag op e-mail byelka@siberischsjamanisme.nl
  Dit soort dingen kunnen we gebruiken als feedback voor de volgende CD of om toe te voegen aan de tips op deze pagina.
Vorig weekend kocht ik de CD op je open dagen.
De kracht van Am-Nag-Weh dringt heel diep in mij door.
Ik ben er zelfs nieuwe all-round geluidsboxen voor gaan kopen.
De dag begin ik met je CD: het brengt mij helderheid en stromende energie.
De dag sluit ik met je CD: de nacht brengt mij inzichtelijkheid en inzicht in Dat wat Is.
 
Dank je wel, Byelka.
 
Thera
   

'Ik heb de 2 CD's al ontvangen. Een heb ik zelf gehouden en de andere al als geschenk weggegeven.
Het is een ontzettend mooie CD geworden. Dank je wel voor het delen.'
Liefs,
Sharda

'Heb de CD afgelopen weekend gekocht op een festival bij jullie workshoptent. Zonder reden en alleen maar uit nieuwsgierigheid. Mijn complimenten voor deze CD, niet alleen professioneeel in elkaar gezet maar ook zeer goed bruikbaar voor mij tenminste. Tot op heden hebben alleen de CD's van Harner mij van dienst kunnen zijn maar ben blij met Am-Nag-Weh. Niet alleen de drums zijn zeer goed (Follwing Drums). Maar ook de Eagle is zeer indrukwekkend.'

Nogmaals bedankt,
Bia

'Vooreerst een dikke proficiat dat het gelukt is om een cd te maken want het is niet zo evident
om een cd te vinden die de authenciteit benadert,  toch niet in België'.  !!!!!!
Antonella

'Am-Nag-Weh  is een krachtige cd. Je kunt het niet zien niet en ook niet verwoorden. Je moet het echt horen en voelen. Veel dank en warmte uit mijn hart!'

een tijgergroet van Stone Wolf