Oefenclienten gezocht

 

 

OEFENCLIENTEN GEZOCHT

Regelmatig zoeken wij oefenclienten, mensen die een healing willen ondergaan bij een van de studenten van onze opleidingen of modules.

Dit zijn studenten van de opleidingen :

Sjamanistisch Healer

Soulretrieval & Powerextraction

Healing Medicines

Studenten die bij het Institute of Siberian Shamanism een opleiding of cursussen volgen oefenen de geleerde Healing technieken op elkaar, op bekenden en in een later stadium ook op oefenclienten. Een goed healer kent veel verschillende sjamanistische healing technieken en heeft ervaring met zoveel mogelijk healingssituaties. Zoveel mogelijk oefenen en ervaring opdoen is hiervoor een voorwaarde. Daarom oefenen studenten tijdens de opleidingen en cursussen op elkaar, op bekenden en op onbekende oefenclienten. Wie kan oefenclient zijn?- mensen die uit balans zijn;- mensen met emotionele, geestelijke of spirituele blokkades;- mensen die energetische ondersteuning wensen bij ziektes;- mensen die slecht in hun vel zitten;- mensen die graag energetisch geheeld willen worden via sjamanistische healingtechnieken etc De grootste uitdaging ligt voor de beginnende healer in het healen van een onbekende.

Deze healingen door studenten vinden meestal plaats bij studenten thuis. Af en toe gebeurt dit ook op het Institute of Siberian Shamanism tijdens opleidingsdagen. Wanneer de oefen-healingen in het Institute of Siberian Shamanism plaatsvinden is supervisie aanwezig. In alle andere gevallen niet.

Omdat de studenten-healers uit heel Nederland, BelgiĆ« en Duitsland komen, zoeken wij in verschillende plaatsen oefenclienten. Je hoeft dus niet bij het Institute of Siberian Shamanism in de buurt te wonen.

Oefenclient zijn is kosteloos, wel vragen we je om een feedback formulier in te vullen voor de student-healer.

Wil jij je aanmelden als oefencliƫnt of weet je iemand die dit (ook) zou willen, dan kun je

deze oproep doorgeven aan andere geintereseerden

vrijblijvend een aanmeldingsformulier aanvragen via administratie@siberischsjamanisme.nl

Uiteraard worden afspraken voor oefensessies altijd vastgesteld in onder overleg tussen de student-healer en de oefenclient.