Soulretrieval ritueel

Soul-retrieval is letterlijk herstellen van de oorspronkelijke ziel. De verloren gegane energie, kwaliteiten en zielendelen worden teruggehaald. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Deze oorzaken kunnen zijn; traumatische of schokkende gebeurtenissen, ervaringen uit een vorig leven, verlies van een dierbare persoon of dier, een vloek, programma’s vanuit de jeugd, zelfs een gelukkige gebeurtenis, oude relaties, contacten of entiteiten. Maar ook je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hoge verwachtingen en/of dwang van ouders/opvoeders in je jeugd; dit zorgt voor aanpassingsgedrag. Door ons aan te passen aan anderen verliezen we wezenlijk contact met onszelf (soul-loss).

In dit ritueel halen we deze delen op en de energie die we verloren zijn. We integreren dit weer in ons eigen systeem om onszelf weer compleet te maken. Je hoeft van te voren niet te weten wélke delen je op wilt halen. We vinden ze vanzelf terug terwijl we bezig zijn. En soms weten we niet eens waardoor we ze zijn kwijt geraakt. Het meest belangrijk is dat we ons zelf compleet maken.
Wanneer nodig healen we ook de zielendelen die healing nodig hebben voordat we ze terug brengen in ons eigen systeem.

Power-extraction is letterlijk vertaald het ‘weghalen van kracht’. Power-intrusion is een vreemde energie die bij jou is binnengedrongen. Daardoor is het moeilijk om contact met onze eigen waarheid en helderheid te hebben omdat deze vreemde energie in ons systeem zit.

Het terughalen van verloren delen, energie of kwaliteiten (soul-retrieval) is een van de taken van een sjamaan. Hij/zij reist naar de sjamanistische werelden of naar andere personen, zoekt deze delen en brengt deze terug bij de mens. Dit kun je doen in een ritueel, een individuele soulretrieval of zelf leren soulretrievals te doen in 5 modules.
Bij power-extraction wordt het tegenovergestelde gedaan en wordt de vreemde energie uit jouw systeem gehaald en terug gebracht naar daar waar het thuis hoort. Dat kan energie zijn die je ergens hebt opgedaan, een deel van iemand anders dat in jouw systeem zit. Het kan iemand zijn waar je een hechte band mee hebt gehad, een liefde, een diepe vriendschap, een van je ouders, een grootvader of moeder, een dier wat je dierbaar is of is geweest.
Of iemand die zichzelf aan jou heeft opgedrongen. Een energie die op een plaats of in een situatie in je aura is gekomen en die je niet hebt kunnen loslaten. In het power-extraction ritueel haal je zelf alle binnengedrongen energie uit je energetische en fysieke lichaam. In een individuele sessie doet de sjamaan het voor. En je kunt ook leren hoe dit voor anderen te doen in de 5 modules Soulretrieval & Powerextraction.

In het Siberische sjamanisme zijn heel veel verschillende soul-retrieval technieken en technieken voor power-extraction. Van eenvoudige delen ophalen en/of verwijderentot en met bewaakte stukken.


Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data zie agenda op deze website
Iedereen kan deelnemen aan deze cursus
Deze cursus kan online en live gevolgd worden op dezelfde data
De webcam wordt dan aangezet tijdens de live les voor wie deze online wilt volgen
Tijd zie agenda
Start
Aantal lessen 1
Kosten € 40,-
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen