Sjamanistische healingen vanuit Siberië

 

 

Sjamanistische healingen vanuit SiberiŽ

Sjamanisme is een oeroude kennis. Kennis die vroeger door de sjamaan werd gebruikt voor de stam waartoe hij / zij behoorde. Deze bestond onder andere uit : Healingen voor ziekte, om meer energie te krijgen, inzicht, weer in balans te komen of om het bewustzijn verder uit te breiden. Soms werd de ziel minder veerkrachtig omdat hij behoefte had om zich verder uit te breiden. Om weer te openen dat wat dicht gegaan was.

De sjamanen / sjamancaís waren krachtige healers. Dit moesten zij wel zijn, want zij waren o.a. de   "dokter" van de stam, de "psycholoog", de maatschappelijk werker, de ziener zowel in het verleden als in de toekomst. En hij moest ook de overledenen veilig naar de plaats brengen in het dodenrijk.

Sjamanen werken veel met allerlei soorten energieŽn,  energieŽn van de natuur, de elementen, energieŽn die te vinden zijn in de sjamanistische werelden (onnoemelijk veel), gebedsgenezing, krachtdieren en andere spirithelpers (gidsen)  Deze zijn te gebruiken tijdens een healing of met een ritueel. 

Deze healingen kun je gebruiken voor jezelf en/of voor anderen. 

Sjamanistische Healingen

1. Beschermingsmethode door verandering van energielevels (shapeshifting)
Wanneer ons energieveld niet de gebruikelijke energietrilling heeft, kunnen bekende mensen zich vergissen. Dat geeft ons o.a. een bescherming in deze wereld en ook in de sjamanistische wereld. Omdat de buitenste laag van onze aura een andere trilling heeft dan de binnenste lagen, dringt er niet zoveel binnen.
Shapeshifting is een methode waarbij we onze Sur (droomlichaam) veranderen van vorm. Het is een oeroude vorm die sjamanen gebruikten. Sommigen waren hier zo bedreven in dat hun fysieke lichaam de vorm aannam. En daar komen dan de vele verhalen van dat een sjamaan veranderde in een vogel of een kat en op andere plaatsen aanwezig was. Dit vergt jaren van training.
Voor wie werkt met shapeshifting voor zijn/haar gezondheid, als bescherming in het dagelijkse leven, tijdens healingen of sjamanistisch werk is het voldoende dat het droomlichaam steeds beter andere vormen kan aannemen.  

2. Vullen en verharden van het etherische lichaam; goed voor gezondheid en een stralend uiterlijk. Het etherische lichaam bevindt zich zoín 2 tot 5 cm om het lichaam heen. Wanneer wij dit vullen en verharden stimuleren wij onze levensenergie. Dit kunnen wij inzetten voor sjamanistisch werk, voor droomwerk (gedurende de nacht) en voor een stralend en jong uiterlijk.

3. Werken met  (en vinden van)  totemdieren. Een populairder woord voor een totemdier is een gids. Totemdieren beschermen, healen, geven informatie en bij een lang, goed contact zelfs sjamanistische lessen.
Ieder mens heeft ťťn vast totemdier. Daarnaast kan hij ook nog met andere spiritdieren  werken die wij dan krachtdieren noemen. Krachtdieren zijn soms tijdelijk bij je, maar soms ook voor altijd.
Een totemdier is meestal niet een dier wat je bewondert of waar je je tot aangetrokken voelt. Maar een dier wat kwaliteiten heeft waar je wat van kan van leren, maar waar je ook al iets van hebt in jezelf.

4. Sjamanistische gebedshealing; contact maken met de bron. Een eeuwenoude manier van healing. Hierbij moeten we vergeten hoe we hebben leren bidden vanuit welk geloof of traditie dan ook. Het gaat er om dan we ieder op onze eigen wijze contact kunnen maken met de allerhoogste Spirit (Bron, het Licht, God, Tengri of hoe je dat ook noemt voor jezelf). Hoe opener ons hart, hoe meer overgave, hoe krachtiger onze healingen zullen zijn met de hoogste trilling die er bestaat. Deze healingen brengen wonderen teweeg !
Denk nooit dat je deze allerhoogste Spirit kent. Zoals je de rivier denkt te kennen als je een paar oevers hebt betreden of er in hebt gezwommen. Deze ďrivierĒ(God) is oneindig, met zoveel verschillende aspecten in zich.

 

Plaats zie agenda op de website
Data zie agenda op de website
Tijd zie agenda
Start zie agenda
Aantal lessen 2
Kosten 85 euro per dag
Opgeven en informatie klik hier
of
0031 (0) 76 52
Meenemen pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang niet mogelijk
Overigen