Aanwijzingen op je levenspad

Je levenspad zit  vol met tekens (aanwijzingen, voortekens, adviezen, waarschuwingen). Tekens die komen van iets dat "Hoger" is dan wij zelf. Met "Hoger" bedoelen we iets wat een ruimer bewustzijn heeft dan wij. "Iets" dat verder kan kijken en op een energetische manier kan communiceren. De Hogere Kracht zet iets in gang op een fijn energetisch level / trilling dat zich op zijn beurt omzet in aanwijzingen en gebeurtenissen op aarde. Vaak zijn we ons niet echt bewust van deze signalen en gaan er dus aan voorbij.

In dit ritueel richten we ons naar de Hogere Kracht (de een noemt dit God, de ander de Bron, Het Licht, Boeddha en zo heeft het vele benamingen), onze spirithelpers (gidsen, engelen, krachtdieren enz) en naar Ulgien de bewaker van de wereld van de toekomst.

Wij vragen nu bewust om aanwijzingen, welke stappen moeten wij bewandelen op ons levenspad om tot een bepaald iets te komen of om voorbereid te zijn.

In veel therapieŽn en rituelen lopen wij ons levenspad terug om dingen op te halen, te herinneren of te healen. Maar in dit intense ritueel willen wij informatie over de stappen die nog komen gaan. Vooral ook advies welke stappen te nemen die nog komen gaan. 
Je kunt dit ritueel doen met een specifieke vraag over jezelf of situaties, dingen die je wilt, niet wilt, iets wat je aan wilt trekken, vermijden of neer wilt zetten in je leven.
Maar je kunt dit ritueel ook blanco doen; zonder vraag en overlaten aan de "Hogere Kracht" (of hoe je dat noemt voor jezelf)

Deze tekens zullen tot ons komen tijdens het ritueel, dit kan op verschillende manieren gebeuren.

Via stenen; deze zullen ons informatie geven die wij ieder op onze eigen manier kunnen omzetten naar ons aardse bewustzijn. In dit aardse bewustzijn zet deze energie zich om in woorden, gedachten, beelden, emoties en / of lichaamsgevoelens. Hierdoor ontstaat begrip (mentaal) en inzicht. Door inzicht klikt er iets in ons.

Daarna komt de energetische overdracht; deze zal zich mengen met ons wezen en onze aura.

Deze energetische overdracht dringt diep door in ons lijf en onze ziel. Daardoor ontstaat er een weten wat geen woorden nodig heeft. Energetische overdracht vindt plaats bij samensmelting met de stenen in dit ritueel.

Op die manier weten wij onze stappen; weten wij een stuk van ons levenspad in de toekomst.

Daarbij hebben wij de ondersteuning van de Hogere Kracht, spirithelpers en de bewaker van de wereld van de toekomst.

Een heel bijzonder ritueel; een ritueel om te doen en om te ervaren. Om helemaal uit je hoofd en denken te komen.

Plaats Etten-Leur
Data Zie de agenda op deze website
Tijd Zie de agenda op deze website
Start Zie de agenda op deze website
Aantal lessen 1
Kosten 35 euro
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002 bui
Meenemen 5 stenen (mogen kiezelstenen zijn)
pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen opgeven noodzakelijk ! Dit is een populair ritueel
Liefst opgeven via de agenda op de website www.siberischsjamanisme.nl