Healing Medicine Carrier

Healingmedicine Carrier

Een healingmedicine is een heelmiddel. Het zal je leven verrijken.

Je hoeft er geen healer voor te zijn of te worden. Ieder draagt ze op zijn of haar manier, voor zichzelf, voor hun dierbaren, voor onbekenden……voor de wereld.

De healingmedicine kan worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Ieder van ons bezit de aangeboren capaciteit om anderen te helpen. Je kunt deze healingmedicines toepassen in situaties van emotionele instabiliteit, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook bij spirituele groei om meer energie en dus een hogere trilling te verkrijgen.

Het kan het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken, het stimuleert een levensveranderende ervaring of het ontdekken van de diepere betekenissen van het leven.

Deze healingmedicines worden aangereikt, het werken ermee zul je zelf moeten doen.

Wie eenmaal de healingmedicines heeft aanvaard als healingmedicine carrier, draagt ze altijd in zich. Je hebt hiermee de verantwoordelijkheid ervoor genomen.
Het is dan ook belangrijk dat je er respectvol, verantwoord en liefdevol mee om kunt gaan; alleen dan zullen wij ze aan jou ontvouwen.
Als je ze op een goede manier aanwendt zullen ze je sterker maken en zullen ze steeds krachtiger worden en intenser worden.

Voor degene die moe is.
Voor degene die ziek is.
Voor wie zijn hart wil openen of nog verder wil openen.
Voor wie zich zelf wil terugvinden.
Voor degene die gezond is.
Voor de healer.
Voor de moeder, vader, verzorger.
Voor de spirituele zoeker.
Voor de helper en de hulpzoekende.
Voor degene die wil weten, diep van binnen
Voor degene die wil herstellen.
Voor degene die zijn pad, levensweg wil terugvinden
Voor wie oude kennis terug wil openen van binnenuit

Voor AL wat leeft

Healingmedicines

De Healingmedicines bestaan uit twaalf levels en kunnen worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Je kunt deze Healingmedicines toepassen in situaties van emotionele turbulentie, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook voor spirituele groei, om meer energie te krijgen en dus een hogere trilling te bereiken.

Tijdens elk level worden verschillende soorten healingen behandeld, zodat we zo breed en diep mogelijk energetisch kunnen behandelen.

Indien je aan de eerste zes levels hebt deelgenomen en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicinepractitioner.

Indien je aan de daarop volgende zes levels hebt meegedaan en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicinecarrier en een inwijding tot drager van de twaalfde Sacred Healingmedicines

Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data agenda van deze website
Tijd
Start
Aantal lessen
Kosten
Opgeven en informatie klik hier
of
Meenemen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding
Kinderopvang
Overigen