Walk with Great Spirit & Mother Earth

Je leven lopen in verbinding met de Bron en met moeder Aarde.

We verliezen dit zo snel in het leven van alledag. We verliezen onszelf en onze verbinding. In dit ritueel verdiepen we onze verbinding en ruimen we onze blokkades op of verminderen deze waardoor energieŽn zoals o.a. onvoorwaardelijke liefde, kracht, vertrouwen, overvloed, acceptatie,veiligheid, eenheid vrijer en ruimer kunnen stromen.

Deze verbindingen kunnen geblokkeerd worden door het leven van alle dag, stress, dingen die je jezelf oplegt die je allemaal MOET doen, gewoontes e.d.
Maar ze kunnen ook geblokkeerd worden vanuit opvoedingen, culturele en sociale achtergrond. Vaak hebben we hier allerlei patronen en blokkades ontwikkeld waardoor we deze verbinding niet of minder bewust zijn.

Door weer bewust contact te maken met de Bron en Moeder Aarde en ruim in deze energie te zijn, wordt niet alleen jouw verbinding met deze sterk maar worden de opgedane (negatieve) patronen en blokkades getransformeerd en opgelost.

Wanneer deze verdwijnen kunnen we weer met de energie in 'onze schoenen' lopen op ons levenspad van de Allerhoogste Spirit en Moeder Aarde. 

Voorbeelden van blokkades die we kunnen hebben naar Moeder Aarde zijn bijvoorbeeld:
Niet je plek in durven nemen op haar, onveiligheid, haar de schuld geven van dingen die je als moeilijk ervaart in het leven.

Enkele voorbeelden van blokkades die we kunnen hebben naar de Bron :
Ongeloof, angst, bang om jezelf er in te verliezen.

 Balans, herinner, dankbaarheid ontroering en het onverwachte in dit ritueel.

Plaats raadpleeg de agenda
Data raadpleeg de agenda
Tijd
Start
Aantal lessen
Kosten Ä 40,--
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen