Healingmedicine VII - Lifeforce

Healingmedicines

De Healingmedicines bestaan uit twaalf levels en kunnen worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Je kunt deze Healingmedicines toepassen in situaties van emotionele turbulentie, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook voor spirituele groei, om meer energie te krijgen en dus een hogere trilling te bereiken.

Tijdens elk level worden verschillende soorten healingen behandeld, zodat we zo breed en diep mogelijk energetisch kunnen behandelen.

Indien je aan de eerste zes levels hebt deelgenomen en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicinepractitioner.

Indien je aan de daarop volgende zes levels hebt meegedaan en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Carrier en een inwijding tot drager van de twaalfde Sacred Healingmedicines.

HEALINGMEDICINE VII LIFEFORCE

Onze levenskracht, 'lifeforce', kan om allerlei redenen minder goed stromen. Blokkades, negatieve emoties of een tegenwerkend programma kan ons in de weg zitten. Hierdoor kunne we ziek worden, minder levensvreugde ervaren of ons terugtrekken uit het leven.

Levenskracht neemt toe door de zegeningen in ons leven. Maar zegeningen onthouden we vaak minder goed dan de turbulentie waarmee we te maken krijgen.

In dit healingmedicine krijg je de kennis om de lifeforce weer krachtiger te laten stromen en de zegeningen in ons leven sterker aanwezig te laten zijn. We leren blokkades te verwijderen of kleiner te maken, zodat we onze levenskracht weer voluit kan stromen.

HEALINGMEDICINECARRIER

HM VII     Lifeforce

HM VIII   Healing with totem

HM IX      Healing of relationships

HM X        Sacred medicinecarrier

HM XI      Energy of death extraction & transforming with power of death

HM XII    Test Healing Medicinecarrier & Initiation Medicinecarrier

Docente / Sjamanca

Petra Giesbergen Altaiskaya Byelka. Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Hij adviseerde haar over situaties en ervaringen die zich in haar persoonlijke leven afspeelden en gaf aanvullingen en informatie o.a. over energie van bomen, planten en dieren. Ook vertelde hij haar hoe om te gaan met invloeden van buitenaf en hoe zij haar genezende kracht kon gebruiken. In 1990 behaalde zij haar diploma tot regressie & reincarnatietherapeute. Ook tijdens regressies naar vorige levens haalde zij veel sjamanistische kennis terug.

Toen zij een Siberischs sjamaan ontmoette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Zij is naar Siberie gegaan en heeft daar zijn leraar ontmoet. Deze leraar (sjamaan) gaf haar een aantal inwijdingen. Ook gaf hij haar bijzondere kennis door over diepgaande healingen en rituelen. In Siberie stierf zij de Sjamanistische dood, waarna zij ingewijd werd tot Sjamaan en haar Sjamanennaam Altaiskaya Byelka kreeg.

Sinds 1991 geeft zij opleidingen, workshops en (individuele) healingen.

In 2003 richtte zij het Institute of Siberian Shamanism op, waar zij als hoofd van het instituut haar kennis doorgeeft. Velen vinden hun weg naar opleidingen, curusussen, workshops en rituelen die zij zowel in het instituut te Etten-Leur als op andere locaties in Nederland en Belgie geeft.

Haar werk als sjamaan karakteriseert zich onder andere doordat zij tijdens rituelen een healingspace voor de hele groep deelnemers creeert. Binnen dit helende veld opent ze verstopte kanalen, ruimt blokkades op en tilt mensen naar een hoger bewustzijn. Hierdoor kan er healing en transformatie plaatsvinden.

Ze werkt direct, krachtig en vanuit het hart.

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data zie agenda van deze website
Tijd zie agenda
Start
Aantal lessen dag
Kosten 115,--
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding
Kinderopvang even overleggen of dit mogelijk is
Overigen inschrijven met een inschrijfformulier
Healingmedicine VII kan alleen gevolgd worden, als je deel I t/m VI ook gevolgd hebt.