Je kunt een oproep plaatsen via onze agenda door op carpool te klikken bij de datum dat je een carpool wilt aanbieden of vinden.

Institute of Siberian Shamanism heeft een speciaal carpoolprogramma laten ontwikkelen om Moeder Aarde respect te betonen. Hier kun je aan meewerken  door je vraag of aanbod om samen te reizen naar een ritueel, healingcode, opleidingsdag, zomervakantieweek of andere activiteit van ons te bundelen.

Door samen te reizen en te carpoolen, kunnen wij Moeder Aarde ook ons respect geven, een harmonische relatie met haar opbouwen en eraan bijdragen dat zij niet nog meer belast wordt, dan nodig is. Laten we met zijn allen zoveel als mogelijk is onze eigen bijdrage leveren zodat Moeder Aarde kan doen wat ze wil doen: ons een plaats geven om ons leven te leven.

Samen naar een workshop, opleidingsdag of een zomervakantieweek reizen is inspirerend en gezellig. Je ontmoet gelijkgestemden, wisselt ervaringen uit en kunt praten over datgene wat jou bezighoudt op spiritueel gebied. Samen kun je zo ook alvast in de energie van het ritueel komen waar je naartoe reist.
Door een carpoolplaats aan te bieden geef je ook anderen een kans om op de plaats van bestemming te kunnen zijn voor een ritueel.
Sommigen kunnen niet omdat zij getroffen zijn door de crisis of slechte aansluiting met de tijden van openbaar vervoer

Je kunt jouw aanbod of vraag voor carpoolen plaatsen. Je e-mailadres wordt hierbij niet zichtbaar op de website via de agenda. Je klikt bij de datum op carpool en vult een en ander in.
Via welke stations kun je reizen, heen en terug, bagage enz.

Er zijn mensen die moeilijk kunnen reizen naar een bepaalde plek, de mogelijkheid om er te kunnen komen. En als je het van te voren goed afspreekt kun je ook de kosten delen.

Mocht je na een ritueel of lesdag in de buurt willen overnachten van Institute of Siberian Shamanism, dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden in de buurt van Etten-Leur. Op onze website staan er een aantal vermeld. De overnachtingsmogelijkheden variŽren in accommodatie en prijs, maar bieden voor ieder wat wils. Zie onze website voor meer informatie.

Umai, moeder Aarde

Ik heb jou lief

In verbinding met jou ben ik thuis waarheen ik ook ga

Ik geef jou mijn hart

Leer mij respectvol met jou om te gaan


Veel van onze voorouders waren zich bewust van onze mooie planeet
Zij hadden eerbied en een zeer grote liefde voor haar
Ze leefden samen met haar vanuit hun hart
Ze genoten van het wisselen van de seizoenen
Zij eerden de energie van de lente het frisse lentegroen tot de energie van de herfst met zijn roodbruine herfstkleuren, de energie van de krachtige zomer met warme droge dagen tot maagdelijk witte winter en zijn stille landschappen. Het voelen met de natuur, het voelen in de natuur en van de natuur.
Deden hun rituelen o.a. bij zonsopgang en bij zonsondergang
Hoe meer wij ons hart verbinden met Umai moeder Aarde; hoe meer wij ook zijn verbonden met de Schepper. Tengri, de Schepper die dit in zichzelf heeft gecreŽerd

Laten we onze bijdrage leveren door bijvoorbeeld :

  • Te carpoolen
  • Geen loda meer door de toillet te doen, maar een reiniger die afbreekbaar is
  • Wasmiddelen te gebruiken die afbreekbaar zijn
    Wist je dat er een zelfs een Persil Eco is? Voor de mensen die niet graag wassen met een wasmiddel van de natuurwinkel.
  • Ons huisvuil sorteren
  • Verantwoorde verf te gebruiken voor huis en tuin