Healingsessie Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)

Naast rituelen in groepsverband is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een sjamanistische healingsessie bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka). Tijdens een individuele healing kom je met een probleemvraag van jezelf (niet van iemand anders).
Een healing is bedoeld voor diegene die op dit moment innerlijke ‘turbulentie’ervaren, het opgegeven hebben, blokkades hebben, ziek zijn enz.

Tijdens een sjamanistische healing is er een wisselwerking tussen cliënt en sjamaan. Er wordt een energetische scan gedaan en samen gewerkt met Hogere Kracht, Moeder Aarde en Spirithelpers. Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)  maakt tijdens de healing of  genezende trancereis gebruik van (ingewijde) trommel, ratel en zij zingt ook vaak de met spirit-songs naar de mens toe.

Zij maakt daarnaast ook gebruik van vele geladen krachtvoorwerpen. Dit kan een steen zijn, een veer, een bot, een sjamanistische spiegel enz. Hierbij wordt altijd gekeken naar wat er nodig is voor de cliënt. Wat voor de een goed werkt, werkt voor de ander weer minder.

Belangrijk is dat de cliënt bereid is om te veranderen en los te laten. Er gebeurt immers niets wat de client niet wil of niet kan laten gaan.
Een healing kan subtiel zijn maar ook krachtig en doordringend. Deze werkt nog enige tijd door. Het is daarom ook raadzaam om na de healing rust in te plannen en ruimte en tijd in te nemen om de healing te laten integreren.

Enkele dingen die worden gedaan :

  • Soullos (het kwijtraken van zielendelen) zal het zielendeel worden opgezocht en terug worden gebracht bij de persoon.  Dit geld ook voor verloren kracht, energie of kwaliteiten.
  • Powerextraction : binnengedrongen energie (intrusion) die niet van jezelf is, zal deze worden verwijderd. Dit kan een zielendeel zijn van iemand anders, een energie van een plaats of een bewust geplaatste energie in je systeem. Of wanneer er van buitenaf een spel of vloek op je is gelegd.
  • Voorouders, ouders, familie kunnen energetisch worden betrokken (niet fysiek aanwezig) wanneer dit de healing bespoedigt. Sommige dingen spelen al generaties lang en lopen ook door naar jou.
  • Prayer: naar de Hoogste Spirit (hoe je die ook noemt voor jezelf), moeder Aarde en al wat leeft.
  • Ziel dichter in/bij het lichaam brengen.
  • Terug brengen bij jezelf en in je eigen kracht. 
  • Vloek opheffen 
  • Healingmedicines 1 t/m 12 zie uitleg op deze website
  • en vele andere healingcodes, sjamanistische transformaties

Soms is een healing voldoende en soms is het goed om het nog eens op een ander niveau te herhalen of extra te laten doen. Dit voel je zelf het beste na enige tijd na de healing en kunt na 4 weken indien nodig bellen voor een vervolg healingsessie.

We starten tijdens een healingsessie met een voorgesprekje waarbij je kunt vertellen waar je voor komt, wat je klachten of turbulentie zijn die je ervaart en wat je wensen zijn voor de healing.  Hierbij wordt ook gevraagd hoe je jouw leven leidt. Heb je een relatie, hoe vul je je leven in, heb je kinderen enz.
Daarna wordt de healing gedaan. Een healing duurt ongeveer  2 uur en de bijdrage is € 50 per uur.

Misschien ten overvloede maar Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) stelt zich niet beschikbaar voor zwarte magie toe te brengen op anderen en om andere mensen of situaties te beïnvloeden.

Een individuele healingsessie bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) wordt uitsluitend gedaan in de rituele ruimte van Institute of Siberian Shamanism in Etten-Leur (Breda) en een enkele keer in het bos-chalet in Hubermont gemeente la Roche-en-Ardenne.
Het is niet mogelijk om huisbezoeken te brengen. Hiervoor kunnen we eventueel wel een van onze (vergevorderden)studenten vragen.

Hiervoor kun je alleen zelf persoonlijk per telefoon een afspraak maken.
Mééstal zijn wij goed bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend tussen 9.00 en 13.00 uur op
076 – 5264002 vanuit buitenland 0031 76 5264002

De specifieke doelen die in groepen worden gedaan (zie agenda website) worden niet in individuele healingsessies gedaan.
Als je nieuwsgierig bent naar de werkwijze adviseren wij je om een van de vele losse avonden waarop rituelen en sjamanistische healingmethodes worden gegeven en doorgeven. Ook hebben wij regelmatig open dagen en introductie-avonden, Call of the Shaman. We willen de afspraken-agenda zoveel mogelijk openhouden voor mensen die ondersteuning en healing nodig hebben.

Therapeut(e) / Healer Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Afspraak is mogelijk op Afspraak uitsluitend telefonisch maken met het secretariaat op 076-5264002
Afspraak maken via afspraak@siberischsjamanisme.nl
of
076 - 52 64 002
Tijdsduur Healingsessie duur tussen 1,5 en 2 uur
Plaats op afspraak in de rituele ruimte of yurt bij Institute of Siberian Shamanism of online of tijdens zomerweek in de Ardennen op afspraak op een krachtplaat
Kosten â?¬ 100,00 healingsessie van 1,5 - 2 uur
Meenemen
Kleding casual
Overigen