Webinar Ontdek de helende kracht van Soulretrieval

Doe een persoonlijke Soulretrieval.
Meld je  nu aan voor ons gratis Webinar 


Wist je dat er tijdens intense gebeurtenissen soullos kan optreden?

Dat je daardoor minder compleet bent?
Met Soulretrieval kun je de kwijt geraakte delen weer terug halen.
Wanneer je compleet bent, ben je meer in harmonie. Het zorgt dat je energetisch meer beschermd bent. Je staat in je kracht als je meer compleet bent.

 

Soulretrieval 

Binnen het sjamanisme hoor je vaak de term soulloss vallen. Soulloss betekent het verliezen van een deel of delen van je ziel. Hierdoor ben je niet meer geheel aanwezig in je lichaam en verlies je het contact met oorspronkelijke zelf. Je wordt meer beïnvloedbaar voor allerlei energieën van buitenaf, kun je allerlei klachten krijgen. Je raakt steeds meer vervreemd van jezelf. Er zijn verschillende redenen waarom jeeen zielsdeel kan verliezen. Vaak ligt er een emotionele, intense of traumatische ervaring aan ten grondslag.
Programma's vanuit je jeugd, ervaringen uit vorige levens, dwang en hoge verwachtingen van opvoeders of een vloek kunnen ook redenen zijn voor zielsverlies. Maar ook tijdens allerlei relaties kun je een deel van je ziel kwijtraken. Deze relaties kunnen onder andere liefdesrelaties, vriendschapsrelaties of ouder/kind relaties zijn. Vaak merk je pas dat een deel van jou bij de ander is als zo'n relatie beëindigd is. Het gaat er daarbij niet om hoe, waarom en door wie de relatie beëindigd is, maar om de intensiteit van de relatie waarom iemand een deel van zijn/haar ziel is kwijtgeraakt.
Hoe het zielsverlies ook ontstaan is, het is noodzaak om deze delen weer terug te krijgen om zo weer heel en compleet te zijn. Deze krachtige  sjamanistische healingsmethode noemen we Soulretrieval.
Door Soulretrieval kom je dichterbij jezelf, sta je meer in je kracht en dit werkt automatisch door naar jouw immuunsysteem en lichaam.

Dit webinar is live samen online

Wat komt er aan bod in dit webinar?

Uitleg Soulretrieval & soullos
Beoefenen van eenvoudige Soulretrieval op jezelf


Plaats Online
Data zie agenda van deze website
http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/4/nl/Agenda.html
Tijd zie agenda van deze website
Start
Aantal lessen 1
Kosten gratis of donatie St. Dier & Project
Opgeven en informatie klik hier
of
0031 (0)7652640
Meenemen webcam, internetverbinding, android telefoon, tablet, laptop of pc
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding gemakkelijk
Kinderopvang bij jou thuis
Overigen Na aanmelding ontvang je jouw persoonlijke inlogcode