Krachten van rituele maskers

  

Rituele maskers zijn hele oude krachtvoorwerpen die werden (worden) gebruikt om rituelen, sjamanistische healingen intenser te maken. Om jezelf en ruimtes energetisch te beschermen.

In deze rituelen worden ze gebruikt om je meer en intensiever te verbinden met jouw destiny (voorbestemming), trancereizen en heailng. 

Destiny(voorbestemming)
Volgens het Siberisch Sjamanisme komen we op aarde met een blauwdruk. De blauwdruk is een soort stempel die Tengri (Hogere Kracht, de Bron) geeft aan Umai (moeder Aarde) wanneer een wezen op aarde is gekomen. In deze blauwdruk zit bijna alles wat te maken heeft met dit wezen, wat hij/zij komt doen in dit leven, wat voor kwaliteiten hij/zij bij zich heeft en welke te ontwikkelen, welke uitdagingen iemand tegen zal komen, wat komt hij/zij halen en wat komt hij/zij brengen in dit leven enz.

In onze lotsbestemming kunnen we achter de betekenis van ons leven komen, onze roeping. Wanneer wij gehoor geven aan onze roeping gaat onze energie meer stromen en neemt de levensvreugde toe. Vaak is het ook een innerlijk weten dat we volgen en waar we niet precies woorden aan kunnen geven. Dat is het sterkste goed dat we kunnen hebben.

Het is beter dat we onze Destinyretrieval zelf ophalen, dan dat deze ons gaat ophalen. Dat zou namelijk wel eens op een niet harmonieuze manier kunnen gebeuren. Wanneer onze lotsbestemming gaat roepen is het beter hier gehoor aan te geven, zodat we het op een prettig tempo kunnen gaan inpassen in ons leven.

Maskers
Een masker en zijn Spirit kunnen je onder andere beschermen, je de weg wijzen, kracht geven, dieper helpen te gaan, shapeshiften en brengen waar je moet zijn.
Het helpt je in healingen, rituelen, trancereizen, dromen en anders sjamanistisch werk 
In deze workshop, die bestaat uit 2 zaterdagen, zullen we oude, rituele maskers gebruiken om meer in contact te komen met onze destiny (voorbestemming). 

De sjamaan gebruikt een aantal krachtvoorwerpen. De meest gebruikte zijn ingewijde trommel(s) en ratel(s). Daarnaast kan hij gebruik maken vele krachtige voorwerpen om te healen, te reizen, te beschermen, op te laden enz, zoals maskers. 
Een masker is meestal gemaakt van hout, ijzer, bot of een ander natuurlijk materiaal. De kracht van een ingewijd masker is zeer groot en moeten we zeker niet onderschatten. 

Heilige voorwerpen krijgen hun kracht doordat : 

·       voorwerpen die generaties lang zijn gebruikt door sjamanen 

·       een natuurlijk voorwerp wat van zichzelf energie of kracht heeft 

·       een object wat in vele rituelen is gebruikt 

·       een object wat is ingewijd of opgeladen 


Destiny met rituele maskers :  omvat 2 zaterdagen 10.00 - 17.00 uur
Fysiek aanwezig in Etten-Leur of online als je zelf een masker hebt.

Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) heeft een 12-tal oude rituele maskers waarmee gewerkt kan worden. Je hoeft geen masker mee te hebben. Als je online mee doet wel. Plaats Etten-Leur (Breda)
Data Alleen fysiek, niet online
Zaterdag 22 juni en Zaterdag 6 juli 2024
Tijd 10:00 - 17:00 uur
Start Zaterdag 22 juni 10:00 uur
Het is mogelijk om een masker te gebruiken tijdens de workshopdagen
Aantal lessen 2 zaterdagen
Kosten 275 euro voor 2 zaterdagen
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen flesje water
lunchpakket
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen beperkt aantal plaatsen