Soulretrieval & PowerextractionDe cursus soulretrival & power extraction trok mij bijzonder aan, en ik gaf mij op, met het idee van “ben benieuwd wat me dit zal brengen”.
Maar beste lezer, eigenlijk is het met geen pen te beschrijven wat er in deze cursus gebeurd is, wat ik heb mogen leren ervaren en mogen healen.
Nooit had ik ooit enig weet van welke verbindingen wij als mens allemaal hebben en wat deze verbindingen in zowel positieve als negatieve zin met ons doen.
Natuurlijk kent iedereen wel de verbinding met de man of vrouw waar hij/zij van houdt, of de seksuele aantrekkingskracht van de beide sexen.
Maar dat we “last”, ons onprettig voelen of zelfs ziek kunnen zijn van verbindingen, dat is misschien iets wat de meesten van ons zich niet realiseren. Één van de mooiste dingen die ik heb mogen ervaren wil ik u graag kort beschrijven. Op één van de cursus dagen, moesten wij cursisten onderling de verbindingen verwijderen welke onze groei in de weg stonden. Een medecursist van mij kwam een verbinding tegen met mijn vrouw, en dacht van “oei” deze zal ik toch maar niet verwijderen, ik maak hem schoon, dan kan hij erna zelf wel zien wat er verder mee te doen. Beste lezer vanaf dat moment dat hij dat gedaan had, voelde ik mij vreemd, misschien kent u dat gevoel wel van “bah, wat doe ik hier, waar gaat dit over”, ik moest mij zeer vermannen, om de dag verder door te komen. Achteraf zou blijken dat mijn vrouw, 160 km verderop, vanaf dit zelfde tijdstip zich zeer onprettig voelde, om niet te zeggen heel slecht.
Ik ben toen nagegaan wat er aan de hand kon zijn en kwam uiteindelijk tot de conclusie, dat er iets moest zijn dat via mijn vrouw via onze verbinding op het 2e chacra probeerde onze spirituele groei tegen te houden.
Met alles wat ik geleerd had in de cursus heb ik toen een sessie bij ons beide gedaan waarbij ik de vreemde energie verwijderd heb.
Dit alles is nu geruime tijd geleden, en gelukkig kan ik nu schrijven dat we beiden geen “last”meer hebben gehad van de vreemde energie.
En voor wat mijn mede cursist betreft, ben ik hem tot op heden zeer dankbaar.

Frans