Soulretrieval & Powerextraction

 

Soulretrieval is letterlijk herstellen van de oorspronkelijke ziel en de verloren gegane energie, kwaliteit. Het zielendeel, energie of kwaliteit wordt terug gehaald. Zielsverlies (Soul loss) is contact verliezen met het Hogere Zelf. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen.  Oorzaken kunnen zijn: traumatische of schokkende gebeurtenissen, ervaringen uit een vorig leven, te veel energie sturen naar toekomst, verlies van een dierbaar persoon, verbreken van een relatie, vloek of entiteiten of bijvoorbeeld trauma's die zijn opgedaan in de jeugd, maar ook een gelukkige gebeurtenis, je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hogere verwachtingen , dwang van opvoeders in de jeugd of dwang/manipulatie door autoriteiten zorgen voor aanpassingsgedrag. Door ons langdurig aan te passen aan anderen of een situatie, verliezen we wezenlijk contact met onszelf. Hierdoor ervaren we anderen en de maatschappij mogelijk als onveilig. Ook rondom de geboorte verliezen we een deel van onze essentie. Dit is een heel ingrijpende gebeurtenis die ons weer afscheid van het grote geheel.

Bij een indivueel consult wordt er een deel van je ziel terug gehaald, terug geplaatst en geheald

Bij Powerextraction wordt het tegenovergestelde gedaan en wordt de vreemde energie uit jouw systeem gehaald en terug gebracht naar daar waar het thuishoort of een andere plaats.

Zo'n energie die in jouw systeem zit kan in je komen tijdens een energetische aanval,  tijdens een intiem contact met iemand of wanneer de ander je een trauma ‘toebrengt’ (bijv. misbruik, mishandeling enz).

 

Therapeut(e) / Healer Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Afspraak is mogelijk op op afspraak in ons eigen centrum. We krijgen vaak de vraag of we aan huis komen of dat er net voor een workshop in een bepaalde plaats een healing, soulretrieval, sjamanistisch werk kan gedaan worden maar dit is niet mogelijk.
Afspraak maken via
of
076 - 52 64 002
Tijdsduur op afspraak
Plaats Etten Leur (Breda)
Kosten 50 euro per uur, meestal 2 uur
Meenemen
Kleding casual
Overigen graag telefonisch een afspraak maken
een sessie duurt ongeveer 2 uur