Soulretrievals - SCA Groeigroep

Maak jezelf meer compleet .....wordt wie je bent.


Een grip uit de cursusinhoud ~SOULRETRIEVALS & POWEREXTRACTIONS~ Groeigroep SCA:

  • Soulretrieval in het huidige en vorige levens
  • Bewaakte zielendelen opeisen
  • Familieziel healen 
  • Soulretrieval exchange met overledenen en levenden, mensen en dieren
  • Soulretrieval a.h.v. een droom
  • Powerextraction, verwijderen van niet eigen energieën
  • Shapeshifting; shamanic protection

Soulretrieval 

Binnen het sjamanisme hoor je vaak de term soulloss vallen. Soulloss betekent het verliezen van een deel of delen van je ziel. Hierdoor ben je niet meer geheel aanwezig in je lichaam en verlies je het contact met oorspronkelijke zelf. Je wordt meer beinvloedbaar voor allerlei energieen van buitenaf en je raakt steeds meer vervreemd van jezelf. Er zijn verschillende redenen waarom iemand een zielsdeel kan verliezen. Vaak ligt er een traumatische ervaring aan ten grondslag, maar programma's vanuit je jeugd, ervaringen uit vorige levens, dwang en hoge verwachtingen van opvoeders of een vloek kunnen ook redenen zijn voor zielsverlies. Ook tijdens intieme relaties kun je een deel van je ziel kwijtraken. Deze relaties kunnen onder andere liefdesrelaties, vriendschapsrelaties of ouder/kindrelaties zijn. Vaak merk je pas dat een deel van jou bij de ander is als zo'n relatie beeindigd is. Het gaat er daarbij niet om hoe, waarom en door wie de relatie beeindigd is, maar om de intensiteit van de relatie waarom iemand een deel van zijn/haar ziel is kwijtgeraakt. Hoe het zielsverlies ook ontstaan is, het is noodzaak om deze delen weer terug te krijgen om zo weer heel en compleet te zijn. Deze unieke sjamanistische healingsmethode noemen we Soulretrieval.

Powerextraction  

Gaandeweg ons leven komen wij in contact met veel mensen, komen op veel plaatsen en doen veel ervaringen op. We gaan (intieme) relaties aan, hebben fijne vriendschappen en onderhouden banden met onze ouders, voorouders en dieren. Tijdens deze contacten kunnen we energie opnemen van deze personen en dieren en deze energie vasthouden. Ook kunnen we energie in ons systeem vasthouden van personen die zich aan ons opgedrongen hebben en waarvan we de energie niet loslaten. We kunnen de energie van bepaalde plaatsen, zoals bijvoorbeeld van (oude) gevangenissen, kerkhoven of van situaties zoals het zien van een ongeluk, vasthouden. Soms ook komen energieen uit de niet fysieke wereld bij ons binnen. Binnen het sjamanisme worden al deze wezensvreemde energieen intrusions genoemd. Deze vreemde krachten of energieen kunnen ervoor zorgen dat we het contact met onszelf verliezen en uit balans raken met als gevolg verschillende klachten op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau. Om onze balans en het contact met onszelf weer terug te krijgen is het van wezenlijk belang de vreemde energieen uit ons fysieke en niet-fysieke systeem te halen. De unieke sjamanistische healingsmethode om dit te doen noemen we Powerextraction.


Deze groep komt iedere week bij elkaar en doet gezamenlijk een soulretrieval of ritueel. De energie is erg hoog. Het is een gezellige groep in de pauze, er wordt veel gelachen en er wordt serieus hard ‘gewerkt’ tijdens healing of ritueel.

Bijna iedere week kom je samen, met dezelfde groep. dezelfde cirkel, dezelfde stamleden van deze cirkel en iedere week aandacht besteed aan jezelf, aan jouw leven.  Leeftijd is niet belangrijk.

Het breekt de week en houdt je bewust, alert, verbonden.. Je ontlaadt, laadt op, verrijkt je kennis en hebt een extra stimulans om het in je leven toe te passen. Hierdoor leef je jouw leven bewuster en ben je spiritueel bezig op toplevel. We doen verschillende manieren van soulretrievals & powerextractions,  rituelen en je doet dingen om jezelf en je eigen leven te verrijken.

Er komen mensen uit heel Nederland en België naar deze groep, sommige carpoolen met elkaar. Het is een cirkel voor mensen die eerder hebben gewerkt met sjamanisme.

Heb je niet eerder hier een opleiding, cursus of diverse losse rituelen gevolgd maar elders en je twijfelt over je deelname,  neem dan even telefonisch contact op of je mee kan doen.

Plaats Etten-Leur
Data
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Start 19.30 uur
Aantal lessen 6 avonden
Kosten € 225,--
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen • Pen en papier.
• Eventueel pantoffels of dikke sokken (als je last hebt van koude voeten) omdat we de schoenen uitdoen in de rituele ruimte.
• Ratel of trommel zijn handig, maar niet noodzakelijk (als je die hebt)
• Iets om op te l
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
laagjes; als je het warm hebt kun je wat uit doen en als je het koud hebt wat er bij aandoen
Kinderopvang n.v.t.
Overigen opgeven met inschrijfformulier