Spirits of nature

In ons  landschap vinden we de meest bijzondere plekken. Plaatsen die gebruikt zijn (en nog steeds worden) voor rituelen; Grafheuvels en een koortsboom.

Maar ook geneeskrachtige vennetjes, oude bomen in prachtige bossen.
Soms komen er ’s zomers in de omgeving van Etten-Leur een graan- of grascirkel.

De natuur en oude plaatsen lenen zich goed om de healingcodes en ceremoniën samen te voegen en te bekrachtigen vanuit het Siberisch Sjamanisme.

Alles wordt intenser ervaren en werkt dieper door.

We brengen de essentie van het Siberisch sjamanisme op een eenvoudige manier, die voor allen te volgen is. Zo kan een ieder de oude kennis van de sjamanen weer gebruiken in deze moderne tijd.

Open en heal je hart in de natuur, laad je weer op, ontspan en wees wie je werkelijk bent altijd bent geweest en weer zult zijn.

Een grip uit de cursusinhoud :

Purification en healing met verschillende vennen
In balans komen door/met het landschap
Ritueel bij/met grafheuvel
Het lopen van een labyrinth en healing
Uitlijnen verleden, heden, toekomst
Soulretrieval
Powerextraction
Ritueel met wens voor de toekomst

Mocht het weer niet zo comfortabel zijn, dan zul we een lesavond in de rituele ruimte van Institute of Siberian Shamanism doen.
We zullen binnen ook werken met  o.a. Ayami jouw persoonlijke helper, geest van een krachtplaats, Spirit van een boom dichtbij jouw huis. We maken een krachtvoorwerp van een van zijn takken.

Deze groep is voor mensen met enige ervaring in het sjamanisme.

Bijna iedere week komt je samen, met dezelfde groep. dezelfde cirkel, dezelfde stamleden van deze cirkel en iedere week aandacht besteed aan jezelf, aan jouw leven.  Leeftijd is niet belangrijk.

Het breekt de week en houdt je bewust, alert, verbonden.. Je ontlaadt, laadt op, verrijkt je kennis en hebt een extra stimulans om het in je leven toe te passen. Hierdoor leef je jouw leven bewuster en ben je spiritueel bezig op toplevel. We doen nieuwe en bekende healingcodes, rituelen en je doet dingen om jezelf en je eigen leven te verrijken.

Er komen mensen uit heel Nederland en België naar deze groep, sommige carpoolen met elkaar.
Heb je niet eerder hier een opleiding, cursus of diverse losse rituelen gevolgd maar elders, neem dan even telefonisch contact op of je mee kan doen.

Plaats Etten-Leur
Data Zie de agenda op de website.
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Start 19.30 uur
Aantal lessen 7 avonden
Kosten € 225,--
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen • Pen en papier.
• Eventueel pantoffels of dikke sokken (als je last hebt van koude voeten) omdat we de schoenen uitdoen in de rituele ruimte.
• Ratel of trommel zijn handig, maar niet noodzakelijk (als je die hebt)
• Iets om op te l
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Laagjes zodat je wat uit kan doen als je het warm hebt of iets aan kan trekken als je het koud hebt
Kinderopvang n.v.t.
Overigen
Bij aanmelding ontvang je een inschrijfformulier. Aanmelding is definitief als het ingevulde inschrijfformulier aan ons geretourneerd is.