Reincarnatie & Sjamanisme (SCA)

Het woord reďncarnatie geeft aan dat bij deze cursus het verleden ruim wordt gedefinieerd: het omvat naast het recente verleden en de jeugd ook geboorte, zwangerschap en conceptie en alle ervaringen daaraan voorafgaand (vorige levens en periodes tussen levens).

Met reďncarnatie wordt bedoeld dat een wezenlijk deel van onszelf (bewustzijn, ziel, geest) het lichamelijk sterven steeds overleeft en na korte of langere tijd weer in een nieuw lichaam komt; het incarneren.

Alles wat we ooit geroken, geproefd, gevoeld, gedacht en gezien hebben zit opgeslagen in ons onderbewustzijn. Door hiernaar terug te gaan, haal je zo ervaringen op. Voor iedereen is het ervaren van iets uit het verleden anders. De een ervaart beelden, de ander gevoelens of geluiden, iemand anders weet gewoon en sommige hebben van alles wat. Het is niet zo dat je alles zo ervaart als in een complete film. Meestal zijn het fragmenten.

Vorige levens ophalen is vaak veel gemakkelijker dan je denkt. We halen vorige levens op om bijvoorbeeld kracht en kwaliteiten terug te halen uit deze  levens en om deze te gebruiken in ons huidige leven.

Maar ook om blokkades op te heffen die je ergens opgelopen hebt. Door inzicht te krijgen en te herbeleven, healingmethodes toe te passen, heffen blokkades zich op en heb je er in het huidige leven geen of amper nog last van.

Werken met vorige levens heeft zijn effect op het leven van hier en nu. Zo kan je gezondheid verbeteren, je relaties kunnen meer in harmonie zijn, plots trek je een partner aan of krijg je een andere verstandhouding met je partner, je bereikt makkelijker je doelen, hebt meer energie en je kwaliteiten komen meer tot uiting. Sommige mensen heffen zelfs blokkades op op het aantrekken van geld of werk. Er zijn zelfs mensen bij wie helderziendheid en de gevoeligheid enorm is toegenomen na het doen van een aantal groepssessies op sjamanistische wijze.

Sjamanisme helpt om te reizen in het verleden. Er zijn ook krachtige healingen vanuit het sjamanisme en ook de soulretrieval (stukjes ziel en energie terughalen) werkt erg krachtig in combinatie met vorige levens.

Een van de sjamanistische werelden is de wereld die bewaakt wordt door de bewaker Erlik. Hij bewaakt het verleden van ieder wezen en wijst je de weg waar je moet zijn om iets te healen, kennis terug te halen of iets achter te laten.


Reincarnatie & sjamanisme

Met het sjamanisme kunnen we healingen geven/ontvangen, trancereizen doen en intense rituelen op elke periode van ons verleden, heden en toekomst.

Een greep uit de cursusinhoud :  

  • Energie terug halen
  • Soulretrieval & Powerextraction
  • Zielendelen terughalen
  • Kracht en/of kwaliteiten halen
  • Reincarnatieritueel
  • Waarnemen van vorige levens tijdens healingen
  • Verbindingen met mensen uit/in vorige levens of tussenbestanen
  • Lichaamsklachten en reincarnatie
  • Destinyretrieval

Cursus voor mensen die enige ervaring hebben met rituelen, healingen en/of trancereizen in het sjamanisme. Wanneer je nog geen ervaring hebt met het sjamanisme is het beter eerst een basis te volgen. Wij adviseren je graag welke het beste voor je is.
Twijfel je of je kan deelnemen? Bel dan in ieder geval even dan weet je het zeker.

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data zie agenda van deze website
Tijd 19.30 - 22.30 uur (kan uitlopen)
Start
Aantal lessen 7 avonden
Kosten € 225,-- voor 7 avonden
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002 bui
Meenemen pen en papier
flesje water, fruit, of iets (gezond) te eten voor na de les
ratel en/of trommel als je deze mocht hebben
pantoffels of extra sokken
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen opgeven met inschrijfformulier
cursus voor mensen die enige ervaring hebben met rituelen, healingen en/of trancereizen in het sjamanisme