Wheather Shamanism - SCA

Wheather Shamanism - Shamanic Circle Advanced

Shamanic Wheather medicine zal je leiden in journeys, je ontwikkeling, persoonlijke healingen, verbinding met de krachten van de natuur en je leren hoe dit te gebruiken in je persoonlijk leven. Healing en groei voor jezelf. Velen van deze healingen en journeys zijn vaak te gebruiken om anderen te ondersteunen en te healen.

Zeven avonden in Wheater Shamanism zullen wij in het gezelschap verkeren en onder invloed van de krachtige energie van verschillend weerspirits.

Meer dan 20 verschillende soorten bliksem en onweersoorten, vele verschillende wolkensoorten, meer dan 15 verschillende soorten neerslag, regenbogen, zon, maan, wind,  mist en nevel.  Ieder met hun eigen medicijn, healende kracht en wijsheid. Elk hun eigen spirit waar we mee in contact kunnen treden.

Sjamanen van lang geleden; spraken met vele Weather Spirits. In deze tijd worden ze veel minder geraadpleegd. En veel kennis, genezende kracht gaat daardoor verloren. dagelijks. Wij bevinden ons in deze energieŽn en deze energieŽn bevinden zich in ons. Verbinden en samenwerken met Weather Spirits geeft veel kracht, bijzondere genezingen, verbinding met onze moeder Aarde (Umai) tot op diep niveau.

I am the one, I am the other,
I am the way in, I am the way out.
I am the portal, I am the womb.

I am the potentioal, I am the manifest.
I am the changer, I am the changed.
Come with your heart,
and leave with your soul

The Cloud People
 
Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data Zie de agenda op de website.
Iedereen kan deelnemen aan deze cursus
Deze cursus kan online en live gevolgd worden op dezelfde data
De webcam wordt dan aangezet tijdens de live les voor wie deze online wilt volgen
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Start
Aantal lessen 7 avonden
Kosten Ä 225,-- voor 7 avonden
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002 of
Meenemen pen en papier
sloffen of extra sokken
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen opgeven met een inschrijfformulier. Aan te vragen via mail bij het secretariaat administratie@siberischsjamanisme.nl