Magic Walk Opleiding gevorderden

Bewandel je levenspad op de meest magische manier

Gewend om rituelen, trancereizen en sjamanistische of andere healingen te doen ?
Dan wil je liever samen trainen met anderen die dit ook vaker gedaan hebben i.p.v. weer opnieuw te beginnen? 
Wanneer je traint met mensen met enige ervaring zijn de rituelen en healingen intenser, krachtiger en diepgaand. Door te trainen met ervaren deelnemers en een sjamaan versterk je elkaar en heeft alles meer impact. 

Voor deze opleiding is enige ervaring in het sjamanisme nodig.
Twijfel? Bel even op ma/wo/ochtend tussen 9.00 en 13.00 uur op 076-5264002

In deze training komt o.a. verdieping aan bod  :

 • Karmazuivering
 • Rituelen met ervaren mensen
 • Werken met sjamanistische oude krachtvoorwerpen:sjamenstenen, rituele maskers, sjamanitische spiegels,sjamanistische belt, purba,  en andere oude krachtvoorwerpen.
  Oude sjamanistische voorwerpen aanwezig in Institute of Siberian Shamanism, deze mag je tijdens de         lesdag gebruiken.
 • Trance: hoe verdiep je veilig? Of hoe kom je er juist meer uit.
  Trance zorgt zuivere waarnemen, minder ruis op de lijn.
 • Bondgenootschap verdiepen met de (Siberische) bewakers van de 4 ‘tijden’: verleden, heden, toekomst en oneindigheid
 • Harmonie en groei tussen de 5 delen van jouw ziel volgens Siberisch sjamanisme
 • Levels in a Spirit’s message; meer halen uit het contact met je Spirithelpers
 • Shamanic Prayer; voorbereidingen, verdieping en onderzoeken van meer ‘levels’ van Great Spirit (Tengri)
 • Verdiepen in trancereizen, krachtige sjamanistische healingen en intense rituelen
 • Soulretrieval & Powerextraction
 • Vergroten van je healingpower
 • Mogelijkheid om te assisteren (niet verplicht) in andere groepen

Terwijl je jouw healingpower vergroot, kennis verinnerlijkt, deze sjamanistische methodes toe-eigent en/of verdiept, kun je werken met eigen inbreng voor wat je persoonlijk geheald, getransformeerd wilt hebben in jou, jouw  leven, verbindingen, groei, niet bij machte zijn om en dat wat belangrijk is voor jou persoonlijk.

Wanneer er bepaalde dingen nodig zijn voor de groep die in opleiding is, kan het zijn dat er iets gewijzigd wordt in het programma. Dit kan  te maken hebben met vragen vanuit de groep, bepaalde kwaliteiten in alle deelnemers of levensfases. 

In de training komen alle methodes voor die nodig zijn om sjamanisme dieper te beoefenen en is toepasbaar in het leven van alledag maar ook voor healing, opladen, groei, verbinden met al wat leeft, advies vragen enz.

Het sjamanistische pad bewandelen met Magic Walk  zal je leven een diepere  krachtige positieve wending geven. Je houdt het sjamanisme levend en bent meer verbonden met AL wat leeft. In staat om moeilijke periodes makkelijker te doorstaan en te groeien.  Loop je deze magische wandeling  op jouw pad dit jaar?

De training bestaat uit 10 dagen 
De 9 vrijdagen en 1 zaterdag vinden 1 keer per maand plaats. De dagen zijn van 10.00 – 18.30 uur.
Na deze jaartraining is het mogelijk om nog verder te verdiepen als je wenst.

 • De 9 vrijdagen vinden plaats in de sjamanistische rituele ruimte van Institute of Siberian Shamanism. Op één van de zonnige vrijdagen zullen we buiten werken in de natuur in omgeving Etten-Leur, Breda.
 • Op zaterdag de groot rituelendag in december,  doe je rituelen met alle andere (ervaren) deelnemers van andere opleidingen van Institute of Siberian Shamanism.

  Deze dag ervaar je hoe krachtig het is om met een hele grote groep Je doet dan rituelen met 40 - 60 deelnemers. Wanneer we met zoveel ervaren mensen rituelen doen, komt er ook voor zovelen energie. Een dag waar iedereen altijd naar uitkijkt en super vibrerend uitkomt.
 • Studenten komen tussen de lesdagen samen in huiswerkgroepen met mensen uit hun opleiding. Huiswerkbijeenkomsten zijn minimaal 2 uur sjamanistisch werk. Afspreken kun je met degene die in jouw omgeving woont of iemand waar je mee wilt werken.

Informatieavond c.q. -ochtend 

Voor informatie of kennis maken met de werkwijze over de opleidingen zijn er een aantal keer per jaar informatieavonden. Tijdens deze dagen, avonden of ochtenen  kun je een ritueel of een healing meedoen en vragen stellen over de opleiding. Deze data kun je vinden in de agenda van www.siberischsjamanisme.nl. Deze informatiemogelijkheden worden Call of the Shaman genoemd.
Daarnaast worden er het hele jaar losse avonden (workshops) gegeven in de rituele ruimte van Institute of Siberian Shamanism.  Op zo’n avond kun je in ook kennis maken met Siberisch Sjamanisme en de werkwijze van Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka).
Iedere sjamaan werkt immers anders.

Toelating 
Deelnemen aan een (positief) intakesessie met Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) voor aanvang van de opleiding. Hiervoor kun je telefonisch een afspraak maken.
Het vermogen om dingen te kunnen reflecteren in jezelf en buiten jezelf en je om kunt gaan met je groeiprocessen.
Harmonisch en respectvol functioneren in de cirkel van deze training
Ingevuld inschrijfformulier met pasfoto.

Gespreid betalen is in overleg mogelijk via mail administratie@siberischsjamanisme.nl
In de rituele ruimte is het mogelijk om plaats te nemen op een meditatiekrukje (laag of hoog), stoel (met of zonder armleuningen), rolstoel (zelf meenemen) of een bedmatras.  

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data 21 september, 12 oktober, 9 november, 8 december 2018. 4 januari, 8 februari, 15 maart, 12 april, 10 mei en 14 juni 2019.
Tijd 10.00 - 18.30 uur
Start vrijdag 21 september om 10.00 uur
Aantal lessen 10 bijeenkomsten
Kosten € 1200,00 totaal all in, mogelijkheid om gespreid te betalen
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002 van
Meenemen lunchpakket en fruit, pen en papier, flesje water, sloffen of sokken
Als je een trommel of ratel hebt kun je deze meenemen. Niet noodzakelijk.
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen Opgeven d.m.v. aanmelden via de agenda van deze website. Hierna krijg je een inschrijfformulier toegezonden en afspraak maken voor een intakesessie