Powerextraction - niet eigen energie verwijderen

Volgens de Siberisch Sjamanistische leer bestaat alles uit energie. Mensen, dieren en planten, maar ook voorwerpen. Energieën vermengen zich met elkaar. Iedereen kent wel het gevoel opgeladen of juist leeg te zijn na een ontmoeting met iemand anders. Dit komt door deze energievermenging. Soms is deze neutraal, soms positief, maar deze kan jouw systeem ook beďnvloeden op een manier die je als onprettig ervaart.

Powerextraction is letterlijk vertaald het weghalen van kracht, een powerintrusion. Dit is een vreemde energie die bij je binnengedrongen is. Dit kan op verschillende manieren gebeurd zijn. Het kan energie zijn van iemand met wie je een hechte band hebt gehad, zoals een oude geliefde of één van je ouders of grootouders. Maar ook energie die in een huis of gebouw hangt waar (zware) emotionele dingen zijn gebeurd. Een bezoekje bij vrienden die zojuist of regelmatig ruzie hebben in hun huis, kan zo in ons systeem blijven zitten of in een huis wonen waar iemand langdurig ziek is geweest en overleden. De energie die bij deze gebeurtenissen hoort, kan blijven hangen in de ruimte(s).  Bij wie daar gevoelig voor is en open voor staat, kan deze in het systeem komen zonder dat ze afgevoerd wordt.

Een Powerintrusion vermengt onze energie en trilling sterk met die van een ander wezen of voorwerp. De vreemde energie in je systeem kan verwarring veroorzaken en leiden tot verschillende klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door een intrusion is het lastig om helder te blijven en contact met je eigen waarheid te houden.

De invloed van een powerintrusion op ons systeem, hangt af van de beďnvloedbaarheid van de persoon zelf en hoe sterk de energie van buitenaf is die het systeem binnengedrongen is.

 Powerextraction

Eén van de taken van de sjamaan is de Powerextraction. In een individuele sessie haalt de sjamaan de intrusions uit het systeem.

Als de vreemde energie uit je systeem is, kom je weer dichter bij jezelf. Je hebt meer energie en voelt je hierdoor beter. Het wordt dan bijvoorbeeld gemakkelijker om beslissingen te nemen en keuzes te maken die goed voor je zijn en bij je passen. Een belangrijke voorwaarde bij het ritueel Powerextraction is dat je zelf natuurlijk ook de vreemde energie los wilt laten.

Regelmatig zuiveren helpt, maar er kunnen andere dingen meespelen :

  • niet los willen laten (hechte band, goede herinneringen, jezelf eenzaam voelen);
  • langdurige intrusion waar door je ‘gewend’ bent aan deze energie en het soms zelfs als eigen energie bent gaan ervaren;
  • je ervaart verandering of verlichting door een zuivering, maar de “pit met zijn haakjes” wordt niet opgemerkt, losgelaten of losgemaakt.

Tijdens  Powerextraction healingmethode haal je zelf met sjamanistische healingmethodes de vreemde energie uit jouw systeem en brengt deze terug naar waar ze thuis hoort, naar de oorspronkelijke eigenaar. Wanneer het contact met de eigenaar zwaar beladen is, brengen we deze energie naar een neutraal gebied in de sjamanistische werelden. Je leert sjamanistische technieken aan om dit zelf te doen. Er wordt gewerkt op de verschillende niveaus waar de vreemde energie zich vastgezet kan hebben, op het energetische en het fysieke niveau.

Naast het weghalen van intrusions bij jezelf kun je ook leren om de Powerextraction op verschillende op anderen toe te passen. Dit gebeurt in de zeven modules Soulretrieval en Powerextraction. Zie de website voor meer informatie.  

Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data 27 oktober en 17 november 2020
Iedereen kan deelnemen aan deze cursus
Deze cursus kan online en live gevolgd worden op dezelfde data
De webcam wordt dan aangezet tijdens de live les voor wie deze online wilt volgen
Tijd 19.30 - 22.00 uur
Start
Aantal lessen 2
Kosten € 80,-- voor 2 avonden
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang
Overigen