Sjamanistische dood level 6 Chadir

ĎEigenlijk komt aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maÔsstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe maÔs kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creŽert voor nieuwe avonturení.

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwomt. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en werd de sjamaan klaargemaakt om zijn taak te gaan vervullen.

Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven. Wanneer je de sjamanistische dood op een diepe en intense manier wilt toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische Dood, Level VI

Dit level heeft plaats in Chadir (zweethut) van dood. Chadis is het huis van de dood en daarom de ideale plaats voor contact met de geest van de dood. Alles in de Chadir helpt je, de hete stenen, het stoom, de vorm van de Chadir en de speciale geur van kruiden (kruiden van dood en transformatie). Tijdens dit level, reinig je je karma en laat je doodsangst los en angsten in de materiŽle wereld. Hierna zul je de wereld bekijken met de ogen van een kind.

Plaats Raadpleeg de agenda op deze website
Data zie agenda
Tijd zie agenda
Start zie agenda
Aantal lessen 1
Kosten Ä 95.-
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen - deken;
- handdoek;
- iets om op te zitten;
- eventueel badkleding of doek als je graag iets aandoet in de hut;
- licht voedsel om te eten als je uit de Chadir komt.
Iedereen kan dit level doen op zijn/haar manier.
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang niet mogelijk tijdens dit ritueel
Overigen Het is noodzakelijk dat de voorgaande levels hebt gevolgd voordat je aan dit level deelneemt.
Vervolg mogelijk met andere levels. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je enkele dagen voor aanvang bericht met alle gegevens.