Introductieles Places of Power

Bij mooi weer; ceremonie bij water, ven buiten.
Bij minder comfortabel weer; heilig water ceremonie binnen.

Lees verder over Places of Power op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/200456/PLACES-OF-POWER---Sjamanistische-zomerweek-Ardennen

Heilig water ritueel
Water is een van de meest waardevolle en mysterieuze elementen op aarde. Als bron van al het leven is zij onmisbaar maar heeft ook de kracht om al het leven te verwoesten. Zij is een van de weinige elementen die zich binnen relatief kleine temperatuurverschillen in vaste vorm, vloeibaar en gas kan manifesteren.

Door het besef dat water aan de wieg staat van al het nieuwe word zij ook ingezet bij transformatieriten, als medium om te schouwen en als bron van genezing. Water word beschouwd als een Spirit, een plek waar geesten en watergeesten graag verblijven, en zodoende om raad kunnen worden gevraagd. Water werd in oude tijden gezien als de ziel van de mens. Zij kon de zonden weg doen vloeien. En als element van al het nieuwe wordt zij in SiberiŽ ook de kracht van verjonging toebedeeld.

Water wordt van bouwsteen en voorwaarde voor het lichaam verheven tot iets dat direct onze gevoelens, gedachten en spiritueel level beÔnvloedt. Water heeft in deze visie een geheugen, water heeft helende krachten, water is een medium van genezing en emoties.


buiten ons maar ook onze diepere laag van weten binnen ons. Als het water weer in ons stroomt, gaan we vloeien en harmonisch het leven door.

Institute of Siberian Shamanism doet ook vele rituelen bij watervallen, rivieren en bosvennen.

In de handen van de zee

Heb ik losgelaten

Alles van de wereld

Wat ik niet loslaten kon

Plaats Etten-Leur e.o.
Data raadpleeg de agenda van deze website
Tijd raadpleeg de agenda van deze website
Start
Aantal lessen
Kosten Ä 5,-- donatie stichting dier en project
Opgeven en informatie klik hier
of
0765264002
Meenemen wandelschoenen en jas
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen