Sjamanistische dood intens I

Sjamanistische dood level 1 & 2

Om de intensiteit te versterken, worden sjamantische dood 1 & 2 achtereen gedaan met 1 uur tussenpauze.

Eigenlijk komt er aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maisstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe mais kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereidt bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen.

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwam. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en was de sjamaan klaar om zijn taak te gaan vervullen.

Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven. Wanneer je de sjamanistisch dood op een diepe en intense manier wil toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische dood level 1 transformatieritueel

Tijdens dit level transformeert jouw visie op de wereld. Je laat oude patronen los en opent nieuwe kanalen. Hierdoor maak je kennis met een nieuwe manier van leven. Ook heb je contact met Spirithelpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien. Sjamanistische geesten reinigen je organen, je lichaam  en eten vervuilde energie op.  Allerlei klachten en blokkades die te maken hebben met gezondheid, relaties, seksualiteit, onzekerheid, energie, intuïtieblokkades kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. De spirits die je helpen tijdens dit ritueel zullen altijd in de buurt blijven en je helpen in je leven. Zij verbinden zich met jou. Hoe meer jij je openstelt, des te meer kan jouw leven veranderen. In dit level staan de krachten ‘verscheuring’ en ‘vernieuwing’ centraal.

Sjamanistische dood level 2 transformatieritueel

Als een binding een hechting wordt, is het tijd om los te laten en ons opnieuw te verbinden.

Sjamanistische Dood, Level II

In dit ritueel worden je relaties veranderd en opgetild naar een hoger niveau. Je neemt afscheid van iedereen, alles wat niet gezegd is wordt gezegd, je vraagt en geeft vergeving vanuit je hart. Ook laat je hartezeer, teleurstellingen en blokkades in de liefde los. Je kunt je hart en energetische relatielijnen die vervuild zijn door emoties, pijn, teleurstellingen of bepaalde gebeurtenissen schoonmaken. Soms loopt er nog een relatielijn met iemand die we al jaren niet meer zien. Op de een of andere manier gaat daar nog energie heen ook al heb je in de fysieke wereld geen contact meer. Een voorbeeld daarvan is een eerste liefde die vaak een grote impact heeft, maar deze man/vrouw is vaak al lang niet meer in ons leven. Bovendien is deze man of vrouw ook niet degene die hij/zij was in die periode.

Nadat we de relatielijnen hebben schoongemaakt, wat een hele intense en ingrijpende ervaring zal zijn, vanuit ons hart naar iedereen toe, voel je je vrij en schoon. Na het ritueel kun je bewust kiezen met wie en hoe je je wilt verbinden. Ook kunnen kwaliteiten zich in je openen, zoals de sjamanistische gave om de zielen van mensen te  voelen en te zien vanuit het hart. Voor een sjamaan die dienstbaar is aan het grotere geheel is het heel belangrijk om zuivere en harmonieuze relaties te hebben. Dit level draagt hier wezenlijk aan bij.

We hebben 7 levels in onze sjamanistische dood transformatierituelen

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data zie de agenda van deze website
Tijd zie de agenda van deze website
Start
Aantal lessen 2 dagdelen
Kosten € 75,--
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen 1 dunne doek die je helemaal bedekt(géén slaapzak)
1 matje om op te liggen of deken
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
advies is om laagjes kleding aan te doen; je kunt dan als het warm wordt iets uit doen
Kinderopvang n.v.t.
Overigen opgeven met inschrijfformulier