Totemtransformatie-healing

Totemtransformatie-healing

Healingsessie tijdens de open dag waarbij er 10 healers tegelijk intens werken met hun totemdieren en krachtvoorwerpen. Je krijgt van alle 10 de healers binnen 1 uur een behandeling.
Andere healers waken over de energie in de ruimte die krachtig en intens zal zijn.
zondag 15.30 – 16.30 uur beperkt aantal plaatsen
eventueel zal er om 16.30 – 17.30 bij voldoende deelname nog een sessie zijn.

Het sjamanisme onderscheidt zich van veel andere healingmethodes, omdat gewerkt wordt met de kwaliteiten van Spirits van de dieren en die van andere wezens. Eén van de sterkste verbindingen die sjamanen en sjamanca’s aangaan, is die met hun persoonlijke totemdier. Er zijn sjamanen die een ‘huwelijk’ aangaan met hun totemdier. Sjamanen verrichten de meest wonderlijke genezingen of ontvangen de meest zuivere (precieze) informatie in persoonlijke rituelen.

De Spirit van een krachtdier of totem :

Bij kracht- of totemdieren moet je niet denken aan bijvoorbeeld een dier uit de safariparken, natuurparken, de dierentuin of het circus. Deze dieren moeten op aarde ook verder met hun eigen ontwikkeling, terug naar de Bron en zich aansluiten bij de overkoepelende ziel.

Werken met de Spirit van een krachtdier of totem is een bijzonder intense ervaring. Wanneer wij bijvoorbeeld de spirit van de Beer aanroepen, werken wij namelijk met de overkoepelende ziel van alle beren die ooit geleefd hebben, nu leven en in de toekomst zullen leven. Je werkt met een hoge en krachtige dierenspirit.

Wanneer wij het contact met onze totems en krachtdieren versterken, kunnen wij hun ondersteuning verwachten in het leven van alledag, bij onze sores maar ook als een soort waarschuwing bij (onverwachte) gebeurtenissen. Totem- en krachtdieren kunnen ons informatie geven bij zorgen en vraagstukken op veel gebieden : onze gezondheid, het emotionele leven, gedachterichting, maar ook onze spirituele ontwikkeling, waarschuwingen, en vele andere zaken.

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data zondag 30 augustus 15.30 - 16.30 uur
bij veel aanmeldingen zal er nog een sessie zijn van 16.30 - 17.30 uur
Tijd
Start
Aantal lessen 1
Kosten € 15,-- donatie Konijnenopvang knaller Breda
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) en healers
Kleding casual
Kinderopvang
Overigen