Shamanic Healingpower day

Shamanic Healingpower

Sjamanisme is een bron van oeroude kennis. Kennis waarmee je je leven kunt veranderen, dieper en anders kunt waarnemen, kwaliteiten in jezelf kunt openen, gezonder en krachtiger kunt worden, anders met relaties om zult gaan en zelfs je financiële situatie en carriëre een andere wending kunt geven. Dit kun je niet alleen voor jezelf openen, maar ook doorgeven aan en werken met anderen. Iedere les wordt er kennis doorgegeven en worden er oefeningen, healingen en een ritueel gedaan. 

Een sjamaan/sjamanca is de contactpersoon tussen de wereld van de geesten, natuurkrachten, Goden en deze fysieke wereld. Dit alles is te gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling, om je leven te veranderen en om anderen te genezen.

De oude sjamanen/sjamanca’s waren geweldige healers. Zij moesten dit wel zijn want zij waren o.a. de ‘dokter’ in de stam, de ‘psycholoog’, de ‘harmoniebrenger’. Vandaar dat de healingmethodes vanuit het sjamanisme erg krachtig zijn. Werken met energie uit de natuur, natuurgeesten, spirits van andere werelden, sjamanistisch gebed en genezende rituelen. De sjamanen werkten veel met dromen waarin ze hun droomlichaam (SUR) gebruikten, of hun gidsen en spirithelpers boodschappen lieten doorgeven. Maar ook droomreizen in de sjamanistische werelden voor informatie of healing is een gewoonte voor de sjamaan.

Deze cursus is voor iedereen !!
Als je het op jezelf wilt gebruiken, als je slecht in je energie zit, je gezondheid niet optimaal is, je door een moelijke periode gaat.
Als je anderen wilt helpen d.m.v. healingen.

Healingcodes te gebruiken voor jezelf en/of voor anderen :

  • Healen met krachten uit de natuur
  • Blokkades opheffen en balanceren met Spirits van Aarde, water, vuur en lucht.
  •  Genezen en samen werken met krachtdieren en totemdieren
    Totemdieren brengen je méér dan genezing alleen

Het werkt door op diverse lagen in ons systeem en brengt ons terug bij ons zelf, onze kern. Een cursus om jezelf te healen en in balans te brengen. of te gebruiken voor anderen. Deze healingcodes kun je ook gebruiken voor dieren en overledenen.

 Opgave is definitief wanneer we jouw ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen en de cursus nog niet vol zit.

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data Vrijdag 27 februari 2015
Tijd 10.00 - 17.00 uur
Start 10.00 uur
Aantal lessen 1 dag
Kosten € 100,--
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
extra schone sokken en pantoffels of sloffen
lunchpakket en 2 stuks fruit
Handig maar niet noodzakelijk : trommel en/of ratel
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen opgeven met een inschrijfformulier; aan te vragen bij het secretariaat via administratie@siberischsjamanisme.nl