Introductieles The 5 Blessings & Sjamanistisch Healer

Tijdens deze kennismakingsles wordt er een healingtechniek of een ritueel gedaan, waardoor je een kleine indruk krijgt hoe er wordt gewerkt. Tijdens de les kun je  ook kennismaken met de docente Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka), haar werkwijze en assistenten. Heb je vragen over de opleiding, dan kun je deze stellen. Daarnaast is er schriftelijke informatie (een boekje) dat je mee kunt nemen.

Tijdens de les wordt een van de vele rituelen gedaan uit het Siberisch Sjamanisme. Tijdens deze rituelen is het vooral ervaren wat zoiets kan doen. Rituelen hebben verschillende doeleinden en kunnen binnen en buiten worden gedaan.

Sjamanistisch Healer
De Sjamanistisch Healer opleiding kan bedoeld zijn voor jezelf en/of om anderen te healen.
Hij omvat 8 zaterdagen en 2 weekenden. Zie de uitgebreide informatie over de opleiding op deze website.
Deze jaartraining start ieder jaar in september. Bij (te) veel aanmeldingen start er een extra jaartraining op vrijdagen.

De training Siberisch Sjamanisme - 5 blessings

Deze omvat 5 heilige blessings. Lees meer over The 5 blessings op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/7/nl/200658/the-5-blessings--siberisch-sjamanisme

Power-retrieval betekent letterlijk terugwinnen van kracht.
Terughalen van kracht, energie en blessings. Daar waar je het verloren bent. Of je nu weet waar dat is of niet.
Iedereen kan dit ! Of je eerder iets gedaan hebt met sjamanisme of een andere vorm van spiritualiteit.

Tijdens een kennismakingsles wordt er een healingmethode of ritueel gedaan uit de training, waardoor je een kleine indruk krijgt hoe er wordt gewerkt. Tijdens de les kun je  ook kennismaken met sjamaan Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) en haar werkwijze. Heb je vragen over de training, dan kun je deze stellen. Daarnaast is er schriftelijke informatie die je mee kunt nemen.

Voor deze trainingen wordt je toegelaten na het insturen van een inschrijfformulier en een positief intakesessie. Positief wil zeggen dat wij je werkelijk iets te bieden hebben en je kwaliteiten hebt die je kunt ontwikkelen in deze training. Het betekent ook dat je past in de groep die zich aan het vormen is voor de cirkel van deze training en zelf kunt reflecteren.

Tijdens deze introductieles doe je mee met de healingen of het ritueel. Alleen komen kijken is niet mogelijk.  Dit werkt storend voor andere deelnemers.

Plaats Etten-Leur (Breda) en Online mogelijk
Data zie de agenda van deze website
Iedereen kan deelnemen aan deze cursus
Deze cursus kan online en live gevolgd worden op dezelfde data
De webcam wordt dan aangezet tijdens de live les voor wie deze online wilt volgen
Tijd zie de agenda van deze website
Start
Aantal lessen Ochtend of middag
Kosten 5,- voor St. Dier en Project
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002 of
Meenemen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen