Festival Beurs Gathering

Institute of Siberian Shamanism is een aantal keer per jaar te vinden op beurzen, festivals en gatherings.
We willen je de kans geven om een ritueel mee te maken, kennis te maken met sjamanise of een een babbeltje te maken bij onze stand.

Op de meeste beurzen, festivals en gatherings doen we rituelen en/of hebben we een stand of een kraam. Doe mee met een van onze rituelen op de beurzen, festivals of gatherings waar we aan meedoen en proef van de oeroude kennis van het sjamanisme. Het is healend, opent je hart, brengt je weer in verbinding met jezelf en al wat leeft. Geef je spirit deze voeding.
Het ritueel wat we doen op is nooit hetzelfde, iedere keer een ander ritueel of healingcode. Het wordt begeleid met trommels ratel en zang.
Andere momenten om kennis te maken met sjamanisme zijn onze informatielessen en open dagen.

We nodigen je van harte uit om onze stand te zoeken op een van onderstaande ingeplande festivals, beurzen en/of gatherings. Kom even kennis maken of hallo zeggen.
In de stand hebben we ook informatie over alle opleidingen, rituelen, healingmedicines, zomerweken, modules en ontmoeting met gelijkgestemden.
We verkopen trommels, ratels, unieke trommeltassen, stenen die worden gebruikt bij rituelen & healingmedicines, zuiverings-sprays, salie, verschillende soorten stenen, dierennagels, tanden van vos haai en soms andere dieren, bijzondere trommelstokken, trommeltassen, cd, amuletten, kruiden, veren, smudgevleugels, smudgekruiden en diverse andere dingen.
We verloten in onze stand met onze spirituele (gratis) lotto enkele workshops. We gaan er vanuit dat degene waar de bon voor een gratis ritueel naar keuze terecht komt, waar hij moet zijn.
Misschien wel bij jou dit keer.

We zijn ingeschreven voor

Internationaal Therapeutenbeurs met stand en ritueel in een van de zalen
19 en 20 november 2022 te Houten

Plaats zie agenda
Data Zie hierboven in de tekst
Tijd
Start
Aantal lessen
Kosten entree beurs festival
Opgeven en informatie klik hier
of
Meenemen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) & assistenten
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen