Flight of the Eagle

Intens ritueel met de adelaars-totem.

Iedereen heeft momenten dat je ineens in een innerlijke staat van helder bewustzijn komt,  duidelijk inzicht hebt in hoe de dingen in elkaar steken en wat te doen. Voor de een uit zich dit in een helderheid, de ander in een zeer diep gevoel of weten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens een ritueel, een wandeling, een samenzijn of een diepe staat van zijn. Bewustzijn en verbonden zijn met de Bron en de Bron in jou is  heel belangrijk. Hieruit vloeit het juiste handelen, het juiste doel, weer contact met dat waar het voor jou om draait, balans, het juiste woord om te zeggen precies op de juiste manier en tijd.
Dit is de staat waarin we in dit ritueel naar toe gaan. . We roepen de adelaarstotem te voor contact en overzicht.

De adelaar is de ‘koning’ onder de vogels. De adelaar heeft overzicht en ziet daarom de dingen die er werkelijk toe doen. Dit visionaire inzicht kan ver reiken: van het verleden tot in de toekomst en ook tot dat wat ruimte en tijd overstijgt.
Het feit dat ze zich enerzijds zo goed van het land kunnen voeden en anderzijds tot zulke grote hoogten kunnen opstijgen, maakt veel duidelijk over de verborgen betekenis van deze vogels als totem. Hij leert ons een evenwicht te vinden – van de aarde zijn, maar er niet aan gehecht. Jouw thuis zit in jezelf en al het goede komt uit het hier en nu, uit blessings van het verleden en dat wat je hart opent en heeft geopend.

De adelaar wordt in vele tradities ervaren als de boodschapper tussen de allerhoogste Spirit (God, Universum, het Licht, welke naam we er ook aan geven) en alle wezens op Aarde.

Een ritueel waarbij er blessings worden gegeven en ontvangen, waardoor je in verbinding komt met de vlucht van de adelaar, een heldere staat, thuis bij jezelf.

Hoe groter de groep, hoe krachtiger het ritueel!
Verzamel zoveel mogelijk spirituele mensen om deel te nemen aan dit ritueel.

Plaats Etten-Leur (Breda)
Data zie agenda
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Start 19.30 uur
Aantal lessen 1
Kosten € 40,00
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen kussen en dunne doek, kleed
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding casual
Kinderopvang n.v.t.
Overigen hoe meer mensen aan dit ritueel deelnemen, des te krachtiger zal het zijn