Leven wat je bezielt

Bezield leven houdt in dat je leeft met passie en overgave, in overeenstemming met je dromen en verlangens.

We beseffen vaak dat we niet werkelijk leven wat ons bezielt. Sommige onder ons zijn vergeten wat hun hart laat stromen of hoe hun kwaliteiten te benutten. Uit gewoonte of stress. Maar de grootste blokkade op weg naar bezield leven is angst. Je verbinden met je ziel is inkeren naar binnen, om je van daaruit krachtiger te manifesteren in de buitenwereld. Je gaan afstemmen op je gevoel in plaats van op oordelen of verwachtingen van buiten. Dit is een geleidelijk transformatieproces dat moed, daadkracht en eerlijkheid vergt, maar wel op een realistische manier. Je hoeft niet heel je leven om te gooien, je moet wel onderzoeken wat je tegenhoudt en wat je werkelijk bezielt.

Luisteren naar je ziel betekent dat je je gevoel serieus neemt, hiervoor zul je je hart moeten openen en  verbinding maken tussen gevoel en verstand, laat je voeten zich verbinden met je hart.

Leven vanuit je ziel brengt vreugde en vervulling. Je diepste verlangen, je zielsverlangen vormgeven in je leven…
Dit ritueel biedt je de mogelijkheid om dieper in aanraking te komen met jouw hart en bezieling. Daarnaast healen we wat ons blokkeert en vullen ons met moed en kracht om ons leven met meer bezieling te leven.

Plaats Zie agenda
Data Zie agenda
Tijd Zie agenda
Start Zie agenda
Aantal lessen 1
Kosten € 35,00
Opgeven en informatie klik hier
of
076-5264002
Meenemen
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Kleding Makkelijk zittende kleding.
Kinderopvang N.v.t.
Overigen